Aslında sadece maviye boyamak istiyorum ama onun icin saçımın rengini açmam gerek saçımı mahvetmekten korkuyorum o yüzden gece mavisine boyayacagım en azından rengini açmadan belki mavilik gözükür sizce?

Aslında sadece maviye boyamak istiyorum ama onun icin saçımın rengini açmam gerek saçımı mahvetmekten korkuyorum o yüzden gece mavisine boyayacagım en azından rengini açmadan belki mavilik gözükür sizce?

Cevap
5Cevap
Bu renkte güzel duruyor gadası
Yok ya
Belli olmaz burada kızıllık var o yüzden önce açıcı ile biraz akıtılmalı sonra gece mavisine boyanmalı ki net mavi yansıması gözüksün
Belkilerle bu olmaz bu saç zaten bakımsız kuru ve cansız kesim kat ve hareket istiyor ayrıca kızıl koyu değil bskır yansıms var açık yani açıcı çok az durup açılsa yeterli bide evde pratik market renkle mavi yansıma zor migrosta ki olabilir ve Gratis gibi kuaför malzemesi karışımla
saçını nasıl bu renk yaptın ben de bir tık koyulugu açılsın istiyorum açıcı kullanmadan olur mu
Aslında bir şey yapmadım eskiden saçımı mavi siyah yapmıştım boyası akınca güneşte saçımda kızıl yansıma oluyordu hala da oluyor sanki saçım koyu kahverengi değilde kızıl gibi duruyor bide geçen sacimi rengini açmadan direkt mavi renge boyadım ama tabiki de tutmadı ama sanırım saçımın rengini açtı çünkü mavi yaptıktan sonra renginin açıldığını fark ettim
dipleri siyah görünüyor da ondan. benim de siyah kahve karışık bir tık rengini kırmak istiyorum L'Oreal 8.1 ile olur mu acaba pek anlamam boyalardan da
açıcı ile açmak istemiyorum
Bende boyalardan anlamıyorum ben saçımı maviye boyadığım için böyle oldu sanırım “ LIVE ULTRA BRIGHTS
095 Electric Blue” bununla boyamıştım mavi olur umuduyla ama gördüğün gibi fotoğraftaki gibi oldu sende istersen bunla boya seninkide böyle olur büyük ihtimal
Açmadan tutmaz boya
Gece mavisi tutuyor ama bu saçta mavisi belli olur mu
Saçlar hoş rengide iyi bence.
Olmaz galiba siyah içinde güzel oluyor
Geminiden boyayıp gör önce
Aynı olmaz ki
Bi dene bak
Denedim yapmadı
Bi de ben deneyim resmini at
Şu an iyi gece mavisi de iyi durur
Olurr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız, saç tonun baya koyu kestane gibi duruyor 💇♀️✨ Böyle bir zemine direkt gece mavisi uygularsan, güneşte hafif mavi yansımalar görürsün ama “vay be mavi saç” etkisi pek olmaz, daha çok siyaha yakın koyu bir ton gibi durur.
Saç açmadan tamamen mavi görünmesini istiyorsan maalesef zor. Ama zararını azaltmak için kuaförde kontrollü, düşük oranlı açma işlemi yaptırabilir, uçları ya da sadece birkaç tutamı açtırıp maviye boyatabilirsin. Böylece hem saçın tamamen mahvolmaz hem de mavilik daha net belli olur 💙✨