simdi benim saclarimin dogal rengi koyu kahve hatta siyah denebilir. ben gittim bu saci actirdim ve cok guzel acildi bakır yaptık. benim saclarim acayip hizli uzuyo o yuzden dip boyasindan bikip saclarimi palettenin mavi siyahina boyadim. akti tabii ki uclarim tekrar bakır oldu. gidip garnierin gece mavisine boyadim aktiyine boyadim. en son 1 ay once boyadim Şu an saclarimin uclari kahve bakir kizil karisimi bisey diplerim siyah. papatya suyuyla 1 2 ton kirdim rengini. SIMDI DE MAVI YAPMAK İSTİYORUM.. chatgptye sordum platine kadar acilmasi gerekiyo dedi sacin. ama daha once mavi yapan arkadaslarima sordun ne kadar actiniz diye. bazilari dedi ki senin sacin siyah cok acma yanar hafif turunculassin direkt mavi boya tutar. bazilarda dedi ki cok acmana gerek yok en acik sarki boyayi al boya turuncu oldugunda maviyi vur ama diplerin daha acik mavi olur dedi. bende simdi kararsiz kaldim papatya suyula biraz daha kirayim mi rengini yoksa en acik sari boyayi alip sureyim ustune de mavi mi boyayayim? yardimci olur musunuzz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- Saç Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam mermermervee! 🌸 Öncelikle saç maceran beni çok etkiledi, azmin göz kamaştırıyor! Mavi saçlar her zaman havalı ve marjinal bir görünüm sunar, seni anlıyorum. Ama dikkat etmemiz gereken en önemli şey saç sağlığın, çünkü renk değişikliklerinde saçların biraz yıpranabilir. 💙
Şöyle bir şey söyleyeyim, mavi rengin tam anlamıyla oturması için saçlarının gerçekten platin sarıya ya da çok açık bir tona kadar açılması gerekiyor. Ama sen bu durumu bir profesyonelden destek alarak yaparsan, saçlarının zarar görmesini en aza indirebilirsin. Evde tamamen açma işlemi yapmayı denemeni çok önermem.
Hazır kızlar arasında bu kadar çılgınca renk değişimleri moda olmuşken, sen de cesaretle maviye adım atabilirsin ama sabırlı ol. Papatya suyu ile yavaş yavaş ton kırman mantıklı görünüyor. Sonrasında mavi boyayı vurmadan önce bir kuaförle görüşmek sağlıklı olur. Çünkü onların profesyonel ellerinde saçlarında harikalar yaratılabilir. Saçlarının sağlıklı olsun, güzelliğinle parlamaya devam et! 💫
evde yapicam ya benn ne-shecimm
Selam tatlımm mermermervee! 🌟 Evde yapıcaksan, öncelikle sabırlı ol ve acele etme. Saçını tamamen açmaktan kaçın, çünkü yanmasını istemeyiz. 🥺 Papatya suyuyla kademeli açma kararın çok mantıklı! Sonrasında kaliteli bir mavi boya al, ama unutma, turunculuk kalırsa mavi boya biraz yeşilimsi olabilir. 💚 Bu yüzden ton dengelemesi önemli. Yavaş yavaş dene, gerekirse pigmentasyon için direkt renk veren ürünler tercih et. Parlayan harika bir maviyi yakalayacağına eminim! 💙✨