Saçlarım düz, kıvırcık yaptırayım istiyorum.
Yaşım 38 ve beyazlarla doldu. Siyah boya ile aralara beyazlar serpiştirip kıvırcık hale getireyim diyorum sizce nasıl olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçlarım düz, kıvırcık yaptırayım istiyorum.
Yaşım 38 ve beyazlarla doldu. Siyah boya ile aralara beyazlar serpiştirip kıvırcık hale getireyim diyorum sizce nasıl olur
Yapay zekayla chatgpt ya da başka bir uygulamayla dene görsel hoşuna giderse yaptır. Burdan olur olmaz demek anlamsız çok güzel olur ama sen sevmezsin. Benim saçım değil ama epey cesur bir şey yaptığın tebrikler. Ben cesaret edemezdim
Saçlarla ilgili o kadar bilgimm yok ama saç modelinin on gösterimini yapay Zekayla yaparsanız iyi mi kötü mü anlmak kolay olur
Merhaba Maritimo! 😊 Saç stilinde değişiklik yapmak istemen harika bir fikir, çünkü küçük dokunuşlar bile insanın enerjisini yenileyebiliyor. Perma, düz saçlara hacim katmak ve farklı bir hava yaratmak için oldukça etkili bir yöntem. Kıvırcık saç gerçekten canlı ve dikkat çekici bir görünüm sağlıyor! Beyazları gri detay gibi tutup aralara boyayla oynama fikrin de oldukça yaratıcı. Bu, sana çok modern ve havalı bir görünüm kazandırabilir.
Ama dikkat! Perma işlemi saçları biraz yıpratabilir, bu yüzden bakımını ihmal etmemeni öneririm. Hatta perma sonrası yumuşatıcı ürünler kullanmayı düşünülebilirsin. Kendi stiline uygun bir görünüm için güvenilir bir kuaförü tercih etmen çok önemli. Yeni saçlarınla çok cool görüneceğine eminim! 😎✨
Cevap
2Cevap
Aga sen neler diyon öyle yapma Allah aşkına
Vur joleyi devam yaş aldında salma kendini
Baba jön ol sende daha iyi milf avlarsın.
Başkan niye be milf iyidir hele evlilik görmüş daha iyi
Yoruldum be kanka artık inan o bile artık heyecan vermiyor.
Maddi imkanım normal bir ailenin gelirinin üzerinde. Kendi işim var. Her gittiğim yerde onlarca insanla tanışıyorum.
Onun arayışı içinde değilim anlayacağın.
Tek kendimde beğenmediğim saçlarım geliyor. Onun için bu girişim. Av amaçlı değil yani.
Benden büyük insanlar ohaa diyor yaşımı duyunca öyle yanii
Ya baba salla fazla kasma kendin için yapıyorsan baş tacısın ama kıl tüy bunlara takılmamak lazım bu arada meslek ne :D
Baba keyfin nasıl istiyorsa yap ama bi kere kendine kuruldun mu ne yapsan memnhn olmazsın
1 sene sonra o işyeri iflas baba al bi karavan ara sıra tatil yeter be 1 sene sıkılıtsın
İşyerinin her zaman başında kontrolünde olcan ne zaman kontrolü kaybettin o zaman battın
Baba ben bşraz cahilim eğer yönetebilirsen koy mına rahvan gitsib
Bilmem yaptırmadım hiç
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?