Ben bir haftadır argan yağlı şampuan kullanmaya başladım. Herkes tavsiye ediyordu çok memnunum falan diyordu bende kullanmaya başladım üç kere yıkadım. Şimdiye kadar saçım eski haline göre sert gibi oldu biraz normal mi bu, yeni kullanmaya başladığım için mi oluyor? :/ Herkes memnun kullananlar bende niye böyle bir etki yaptı? Argan yağlı şampuan kullanmaya devam etmeli miyim?Argan yağlı şampuan
Argan yağı saçlar için oldukça yararlı yağlardan biridir. Saç bakımımızın olmazsa olmaz yağlarından biri olmalı.
Argan Yağlı Şampuan Nedir?
Argan Yağlı Şampuan Nedir?
Saçlara faydası saymakla bitmeyen argan yağı şampuanların, saç bakım ürünlerinin içerisinde bulunabiliyor. Memnun kaldığınız bir şampuan varsa siz de içerisine 5-6 damla argan yağı karıştırabilirsiniz.
Argan Yağlı Şampuan Özellikleri Nelerdir?
argan yağı
Argan yağının saçlarımız için birçok yararı bulunmakta.
Saçları besler
Saçların onarılmasını sağlar
Saçları pırıl pırıl yapar
E vitamini içeriği sayesinde antioksidan görevi görür
Saçların uzamasını sağlar
Saçların yumuşamasını sağlar.
Argan yağlı saç bakım ürünleri kullanılmalı?
Argan yağı içeren saç ürünleri kullanarak saçlarına bakım yapabilirsin. Ben saç ürünleri tercih ederken argan yağı ve keratin içerip içermemesine çok dikkat ediyorum.
En İyi Argan Yağlı Şampuan Hangisi?
En İyi Argan Yağlı Şampuan Hangisi?
Saç bakım ürünleri gibi argan yağlı şampuan kullanmak, saçların kendine gelmesine yardımcı olur. Kullandığın argan yağlı şampuanı bir süre kullanmaya devam et etkisini gösterecektir. Ben bir zamanlar argan yağlı şampuan kullandım memnun kalmıştım. Argan yağlı şampuan markaları arasından saçlarına uygun olanı tercih edebilirsin.
Argan yağlı şampuan
Argan yağı içeren şampuan önerisi olarak, Elidor şampuanını tavsiye ederim. Saçlarını dipten uca onarır argan yağı sayesinde yumuşacık yapar. Saçların yumuşak ve ipeksi görünüyor. Argan yağlı şampuan nerede satılır diye merak ediyorsanız, marketlerde, kozmetik mağazalarında kolaylıkla bulabilirsiniz. Dilerseniz internet üzerinden de argan yağlı şampuan satın alabilirsiniz. Satın almak için tık tık!
Argan yağlı şampuan arayanlar için, Elidor'un bu serisini öneririm. Saç kremi de oldukça güzel.
Bunların yanında saç kremleri de kullanmak gerekli
Kullandığımız şampuan kadar saç kremleri de saçlarımız için oldukça yararlı olacaktır. Saçlarının sert olmasının sebebi saçlarının yıpranmış olmasından kaynaklı olabilir. Saç kremleri saçların yumuşamasını, beslenmesini ve onarılmasını sağlar. Ben saç kremi olarak Elidor Serum Bakım kremlerini kullanıyorum. Şampuan sonrası saçlarıma uyguluyorum. Saçlarım yıkama sonrası yumuşacık ipek gibi oluyor. Argan yağlı şampuan uyguladıktan sonra saç bakım kremi ve saç yağı uygularsan saç sertlik sorunu geçecektir.
Sampuanlarin icinde kimyasal oldugu icin fayda edecegini dusunmuyorum. direk argan yaginin kendisini al. dustan sonra saclarina sur hem bakiyor hem parlaklastiriyor.
bir çok şampuanda argan yağı ilavesi var. senin kullandığın sanırım sadece argan yağı içeriyor ancak sertleştirmemesi lazım. aksine yumuşatır. saçına yaramamış olabilir. bırakıp eski şampuanına dön bir bak bakalım sonuç ne olacak.