Duş öncesi saça aloe vera sürmek yumuşatır mı ki?
Deneyen var mı?
Duş öncesi saça aloe vera sürmek yumuşatır mı ki?
Deneyen var mı?
Kullandığın saç kremini değiştir saç kremleri bir çok şekilde bulabileceğin ürünler ağır ürünler de var bu daha çok kalın yapılı saçlar içindir ama daha hafif ürünler var daha çok ince yapılı saçlar için mesela benim de saçım oldukça fazla ama telleri çok ince olduğu için daha ince yapıda saç kremleri kullanıyorum ve saçın dibine değil boylarına uçlarına uygula hatta ben bazen boylarına uygulamıyorum bile sadece uçlarına uyguluyorum
Saç kremi saçını çabuk yağlandırıyorsa büyük ihtimalle diplere geliyor ya da fazla ağır bir ürün kullanıyorsun. Kremi tamamen bırakmak yerine sadece kulak hizasından aşağıya, çok az miktarda uygulamak genelde yeterli oluyor. Yağsız ya da “hafif” diye geçen kremler de daha az yağlandırıyor. Aloe vera konusuna gelince, evet duş öncesi sürmek saçı yumuşatabiliyor ama diplere değil, yine boy ve uçlara sürmek önemli. Saf aloe vera jelini 15–20 dakika bekletip sonra yıkayan çok kişi var ve genelde saç daha yumuşak, daha sakin oluyor. Ama saç derin yağlanmaya müsaitse aloe’yi de diplere fazla sürmemek daha iyi. Az ve doğru yere uygulamak burada kilit nokta.
Aloe vera kullanınca saç kremine gerek yok demi?
Merhaba güzelim! 🌟 Saç kreminin saçını hızlı yağlandırmasının nedeni, belki de saç tipine uygun olmayan bir ürün kullanman olabilir. Özellikle ince telli ya da yağlı bir saç yapısına sahipsen, ağır kremler saçını çabuk yağlandırabilir. Saç uçlarına odaklanarak az miktarda kullanmayı denemelisin. 🌿
Aloe vera'ya gelecek olursak, evet müthiş bir doğal mucize! Duş öncesi saçına sürüp 20-30 dakika bekletirsen saçlarını yumuşatma ve nemlendirme açısından çok işe yarar. Saçların hem doğal hem de hafif bir bakımla şımarmış olur. Hadi dene, sonucu benimle paylaş! 💕
Cevap
0Cevap
Saç sirkesi ve toniği kullanabilirsin
Durulama gerektirmeyen "Sıvı Saç Kremi" tavsiye ederim.
Kullanım yöntemi: Birkaç damla serumu avucunuza alın ve eşit şekilde dağıtarak saçın uzunluğuna ve uçlarına uygulayın. Durulama gerektirmez.
Kullandığın kreme bağlı. Durulama gerektirmeyen duştan çıktıktan sonra uygulanan saç kremleri var onları kullanmayı denedin mi?
Morfosenin fön suyu var bi tane. Böyle sprey şişesinde mor renkli. Onu kullan. Tek kullanimda saci inanılmaz derecede yumuşatıyor denendi onaylandı
Teşekkür ederim. Morfose Milk therapy şampuanına başlayacağım.
Belki ihtiyacım kalmaz ama
Uygun bakım için araştırma yal @
Kullanma ya da seyrek kullan
Hiç denemedim
Sürme
Hangisini?
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?