Eğer gerçekten ihtiyacın varsa bunu para isteyeyim havasında değil de normal bir konuşma içinde söylemek daha doğal olur. Mesela saçımı yaptırmam lazım ama bütçem yok bu ay destek olabilir misin? gibi. Zorla ya da beklentiyle değil tamamen sohbet içinde. Yani İstenmez diye bir kural yok ama ilişkiye göre değişir. Bazı çiftlerde çok normaldir bazılarında tuhaf kaçar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)8 ayKendi saçlarımı yaparken rengi bir türlü tutturamamıştım ve ilk defa başıma böyle bir şey gelmişti çok kötü hissettim ve o an üzülmemem için kardeşimin nişanı vardı sevgilim bana sana parasını göndereyim git bir kuaföre saçlarını boyat dedi ne kadarsa ben veririm dedi ama kesinlikle kabul etmedim çünkü bu beni rahatsız eder. Sevgilimin gerçekten beni sevdiğini bir kez daha anladım. Allah onu başımdan eksiltmesin çok seviyorumm ♥️🧿
20 Yorumla
u 8 ayEkonomik özgürlük kadar önemli bir şey yok bir kadın için ➡. Bir kadın, kendi ayakları üzerinde 🔛 durup ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir potansiyele, zekaya ve karaktere sahip olabilmeli. Sevgili birer 🏧bankamatik değil ❌. Sırf sevgili diye arada duygusal bağ var diye kimse kimsenin kuaför parasına kadar ödemek zorunda değil. Bu bir ezikliktir.
10 Yorumla
Hayır, istenmemeli. O seviyede kuaförlük isen ki bu sürekli devam eden bir süreçtir. Bi zahmet temelini atıp kendin karşıla. Kimse eşin ya da baban olmadığı sürece yediğin iki lokmayı ödemek zorunda değil. Yazık ya bu erkolara. Her şeyi onlardan bekliyorlar.
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili çiçek 🌸, şöyle bir düşünelim… Sevgililik ilişkisi paylaşıma ve karşılıklı anlayışa dayanır. Ama saç bakım parası istemek biraz farklı bir konu ya! Eğer ortada sürprizler, karşılıklı jestler varsa, o ayrı bir güzellik. Ama sevgilinden böyle bir talepte bulunmak bence pek hoş olmaz. Kendi bakımın ve güzelliğin için harcadıkların, senin keyfin ve özbenliğinin bir parçası. 🧖♀️✨
O yüzden "Hayır, ne alaka" diyorum. Öz güvenli ve özgür olmayı seçelim! 💕01 Yorumla- 8 ay
Ben de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Saç Bakım konusunda 11b cevap paylaştı.
u 8 ayben istemem.
10 Yorumla istenir ama nasil biliyormusun çok eskiden beri bir birlikteliginiz vardir senin paran benim param olayi ortadan kalkmiştir ancak öyle olur
11 Yorumla- 7 ay
evet
8 ayHer şey istenir ciddiysek tabi yoksa ben babamdan harçlık bile almıyorum
11 Yorumla- 7 ay
ne güzel
Kendi işimi kendim görme taraftarıyım. Anne babamdan bile bir şey istemem
11 Yorumla- 7 ay
bravo
Sevgiliden para istenmez ne alaka ya çok gereksiz bence
Evli bile olsak ben yine istemem çünkü kendi ekonomik özgürlüğü olan biriyim birinden para istemek fütursuz gibi oluyor ya hele ki bu sevgili ise kötü bir imaj çizer paragöz gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYorumları görünce elimi çapraz yaptım hemen. Sevgilim olmadığı için sevindim çünkü gold digger oranı esc oranını geçeli yıllar olmuş be 💅 Şimdiye kadar kuzenlerim hariç kadınlara para harcamadığım için mutluyum ve zengin koca aramaya devam etsinler. Zenginler duygularına hakim olabilen dengeli insanlar olmasalar zengin olamazlardı. Arayın siz bir gün otel odasında doggy pozisyonunda cesedinizi bulalım 💅🤙
13 Yorumla
Cevap sahibi8 ayBu zevki bizzat gözlerimle yaşamış olduğumun haklı gurur göstergesi o💅💅💅... brazilya iş amaçlı görüşmeye gittiğimiz de otel de panik oldu katımızda. hayat kadınımı değil mi bilmiyorum eroinle golden shot atıp doggy pozisyonunda bırakıp gitmişlerdi. hengameyi merak edip kapıdan göz gezdirmiştim görüntü çoğu gold diggerın hak ettiği şeydi. (Bu olaydan sonra benim kestaneyi kolluya kolluya gezdim ortalıkta)
Cevap sahibi8 ayBizim şirket utanmasa favela da otel ayırtıcakmış 3 yıldızlı motelden ne beklersin ki.
8 aySevgilin anan mı baban mi? Kocadan istenir ama sevgili nedir nişanlıda hadi neyse ama sevgili nedir isteyen kızın aklından şüphe ederim.
10 Yorumla
8 ay11 senelik eşimden istemem sevgilim olsa idi asla ki ben ilişki de para pul muhabbetlerini sevmem çirkinde buluyorum..!
31 Yorumla- 7 ay
iste gitsn
Eşin olmadığı sürece buna hakkın olduğunu düşünmüyorum neden sana bunlar için bir para ödesinki ayrıca biri sizin için bisey yapmak istiyosa zaten yapar sizin söylemeniz bence hoş değil
30 Yorumla
8 ayBanane aq sevgilimin kuaför parasından. Sürekli istemesin en azından
10 Yorumla
8 ayAradaki dinamiğe bağlı, istenedebilir her ilişki farklıdır
10 Yorumla
8 ayNormalde istenir
Benden istenmez
Düz fön dalgalı fön küt kesim vs yaparım
10 Yorumla
8 ayHayır ve ben erkek olsam vermem yani erkek kendisi istese gene vermem
10 Yorumla
8 ayKendi paramla kuaföre giderim kimseye muhtaç değilim
10 YorumlaBen gurur yapar, istemem. Babam her şeyimi karşılıyor, sağ olsun. İhtiyacım da yok kdkkdjs
10 Yorumla
8 ayİleri derece ise istenebilir, normal hediye alması gibi bir şey zaten , eğer gelecek kurmaya yönelik bir göreceniz varsa isteyebilirsiniz. Aslında erkekler çekingen ve parayı seven kadin sever bunun aksini iddia edemem.😃
01 Yorumla- 8 ay
Çekingen olmayan*
8 aySevgilim istesin canımı vereyim kuaför parası ne ki
11 Yorumla- 7 ay
vay be
Gizli Üye(25-29)8 ayBazı şeylerin ayarını kaçırıyoruz... sevgililik bu kadar paylaşımlı bir dönem olmamalı bence. Bilmiyorum yani acaba benim ciddi uzun bir ilişkim olmadı diye mi öyle düşünüyorum ama ayıp buluyorum ben böyle şeyleri.
11 Yorumla- 7 ay
doğru
8 ayKendimden örnek vereyim
Eğer benim sevgilim saçında benim onaylandığım bir hususta bir kadın olan kadın kuaförüne işlem yaptıracak ise elbette benden isteyebilir bunda en ufak bir sakınca yoktur11 Yorumla- 8 ay
Hahahahha kontrol etmeye bayılıyorsunuz ya. Hem kadın kuaförü hem istediğin işlem ohooo o zaman benim istediğim gibi yapsın ben vereyim parasını. Kendim istediğim gibi yapıp parasını ben de öderim burada olay gönlünden geldiği için benden olsun demek.
8 ayDeğil kuaför bakımı için hiçbir şey için istemem utanırım
11 Yorumla- 7 ay
utanma
8 aySevgilisinden kuaför saç bakım parası istiyenler herhalde kendilerini dilenci olarak görüyorlar
11 Yorumla- 7 ay
evet
8 ayhayir o benim bankam degil. ciddi iliski ise eğer iki tarafta maddi sıkıntı cektigi zaman birbirine destek olmali temel ihtiyac olup zorda kalmadigim icin kesinlikle istemem.
00 YorumlaYok abi isterse 10 yıllık sevgilim olsun, babamdan harçlık alacak gibi o ne öyle para verir misin ne ya
10 Yorumla
8 ay🤣🤣🤣🤣🤣sevgilin senden kondom parası istese olur mu amma abarrtınız sevgili olayını erkekler esc tercih eder oldu masraflar artınca
10 Yorumla
m 8 aySevgiliden istemeyeceğimse o neden sevgilim oluyor pardon 😄
11 Yorumla- 7 ay
dimi ya
Gizli Üye(18-24)8 ayCok saçma nerden beleşe geleceğiniz sasirmissin siz onlardan insan ve ihtiyaçları var peki ben sorayım size erkekler kadınlardan berber için para almalı mi?
20 Yorumla
8 ayBöyle şeyler koca dan istenir
11 Yorumla- 7 ay
evet
8 ayDilenci değilseniz istenmez
11 Yorumla- 7 ay
evet
8 ayBen isteyemem ya ama verse iyi olur ne de olsa süsüm herşeyim kendine
10 YorumlaBu tamamen sevgilinle arandaki samimiyete baglı bence
10 YorumlaÇok saçma sevgiliden para istemek
11 Yorumla- 7 ay
olabilir
8 ayYok artık çok ayıp dilenci gibi🙄
11 Yorumla- 7 ay
evet
istenir diyenler ne yaşıyor
11 Yorumla- 7 ay
konfor
8 ayisteyen kişi sen isen kuaförü ayağına getirrim ben
16 Yorumla- 8 ay
onun adı mustafa değil mıstafa 🤣🤣🤣
- 8 ay
mıstık 🤣
- 7 ay
mersi
- 7 ay
rica ederim eskiden konuşuyorduk hiç yazmaz oldun küsmüyüz
Gizli Üye(18-24)8 ayLan araba isteyenler var sevgilisinden bizim kızlar bir kuaför parası isteyemiyor. Hem ona enerjimi vaktimi adıycam hem de karşılığında her şeyi kendim yapacaksam ne işe yarar o "errrrkekkkk".
18 Yorumla- 8 ay
oda sana vaktini ve enerjisini adıyor karşılıklı her şey
Cevap sahibi8 ayYani iki güzel sözü bir cift çiçeği kendim kendime alırım söylerim kankam. Sırf bana günaydın yazıp seni seviyorum dedi diye dünyalar benim olmus gibi sevineyim mı yani
- 8 ay
sen sevilmek istiyorsun para mı istiyorsun?
Cevap sahibi8 ayİkisini de
- 8 ay
peki sen bunun karşılığında sevgiline ne sunacaksın?
Cevap sahibi8 ayBen de kendimi geliştiren spor yapan kariyerine odaklanan biriyim. Sırf ilerde doğru insan karşıma çıksın diye sevgilim bile olmadı daha. İki üç konuştuğum oldu sadece o da sanalda.
- 8 ay
sen bu kafayla anca zengin yaşlı bir adamı bulursun doğru kişi olarak
Cevap sahibi8 ayİnşallah o doğru kişiyi herkesin görüp isteyeceği şekilde bulurum. Kimseye laf atmıyorum kimsenin görüşlerinin altına yazıp kudurmuyorum niyetim iyi kalbim temiz gerisini Allah'a bıraktım
s 8 ayEşimden istemiyorum da sevgiliden hiç istenmez
11 Yorumla- 7 ay
iste gitsn
8 aySoru hanımefendilere selam verip gideyim😂
11 Yorumla- 7 ay
selamm
- Saç Bakım konusunda 319 cevap paylaştı.
8 ayHayır çok saçma bir düşünce neden istenilsin ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayYok daha neler istenilir diye oy veren kızlar neyin kafasını yaşıyor acaba
11 Yorumla- 7 ay
bilmem
8 ayHayır istemem teklif ederse yok demem 😅
11 Yorumla- 7 ay
aynen ya
Sigortada yapalim mi aq
12 Yorumla- 7 ay
yapın
İstenmez o bizim kişisel bakımımız sonuçta sevgiliyi ilgilendiren bir durum yok
02 Yorumla- 8 ay
@Nzlsslm işte feraset, işte mertlik, işte adam gibi adamlık..
www.instagram.com/.../?igsh=MTV5dW1jYjQyOG5raA==
Bence istenilmemeli eşten istenilir ama sevgiliden istenilmemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayAh ah keşke istese ama eşimin sacı kıvırcık ve saç telleri az alnı çok açık kuaföre gitmiyor bu yüzden ben düz saç seviyorum sacı i bı kez duzledi maşa ile başında saç kalmadı okadar az sacı 😭😭
04 Yorumla- 8 ay
Kıza keratin uygulatsaydın ya kuaförde Allahım
Cevap sahibi8 ayKeratin ne işe yarayacak saç teli çok az saçını duzletince başında saç yokmuş gibi görünüyor çok kötü görüntü oluyor alnı çok açık sağdan ve soldan çok az sacı var acaip goruntu tesettürlü olduğu için göremedim dolandırıldı resmen
- 8 ay
Haaa anladım. Ben sen düz saç sevdiğin için o da düzleştirdiği için döküldü sandım
Cevap sahibi8 ayYok ya öyle degil
8 ayben de açıkcası istemem o benden gelip traş parası istemiyor sonuçta
10 Yorumla
8 ayEşim olmayan birinin kişisel masraflarıyla ilgilenmem
10 Yorumla
8 ayNe gerek var ki böyle şeylere o da bizden berber parası istesin o zmaan😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayGereği yok ki. Hem sonra lafını eder verdim diye
11 Yorumla- 7 ay
evet
Gizli Üye(45 üstü)8 ayDaha ne kadar düşürebilirsiniz kendinizi, acıyorum bazı hemcinslerime... net asalaksiniz.
10 YorumlaSen sevgiliyken ondan para istersen oda senden farklı şeyler ister ben açıkçası kimseye kendimi borçlu hissetmek istemem ayıp buluyorum bu durumları
20 YorumlaSaç Bakım konusunda 750 cevap paylaştı. İstenmez ayıp olur
10 YorumlaEvet ne hayır ne alaka şıkkı
10 Yorumlaİstemem kendi paramla hallederim.
10 Yorumla
8 ayHayır tabiki bende vermem karım sanki
10 YorumlaBelki benim istemem onu zor duruma sokacak niye isteyeyim ki bir boya bile 12 bin niye yapayım bunu ona
10 Yorumla
8 ayHayır istenmez ve istemem..
10 Yorumla
8 aySakız parası bile istenmez bana çok çirkin geliyor
31 Yorumla- 7 ay
doğru
yüzsüz musun ya
11 Yorumla- 7 ay
öyle deme
8 ayBence hiç hoş değil
11 Yorumla- 7 ay
evet