21 yaşındayım çocukluğumdan beridir bu sebepten dolayı özgüvensiz biri oldum. Kafa şeklim tam olarak görseldeki gibi. Ortaokulda birçok kişi alay ederdi benimle. Artık saçım da dökülmeye başladı belirgin açıklıklar oluştu stresten ve her şeyi kafaya takmamdan dolayı. Bu tiple beni kimse beğenmez diye korkuyorum. Saçım tamamen dökülürse hayat biter benim için.
Kafa şekli aşağıdaki gibi olan tanıdığınız var mı?
bu his çok ağır ama inan görünüş her şey değil. Kendini sevmeyi öğrendiğinde insanlar da seni öyle görmeye başlar. Saç dökülmesi hayatın sonu değil sadece bir detay. Değerin çok daha büyük.
1
10 Yorumla
Soran
6 ay
İstesem de sevemiyorum kendimi. Çocukluğumdan bu yana hep kameralardan kaçtım. Telefonumda bir fotom bile yok
Bazen umrumda bile olmuyor hiç kafaya takmıyorum ama bazen de çok canımı sıkıyor ruhum daralıyor. Özellikle yakışıklı bir erkek görünce ben neden böyle değilim diye içmden geçiriyorum
Hiç alakasi yok kardeşim bir kafa yapin yüzünden kendini bu kadar özgüvensiz hissetmemelisin bilakis öyle hissetsen bile onun bir çozumu var protes saç kivirçik bir peruk saç ya da uzun bir saç modeli onu örtebilir çok rahatsiz oluyorsan halbuki böyle şeylerede gerek yok birde şöyle düsün doguştan gözü görmeyen kolu bacagi olmayan ya da sonradan böyle olan insanlari düsün kolun bacagin yok altini başka birisisi temizliyor bunu dusunmek ne kadar acı birsey deyilmi bunu dedigini duyar gibiyim o yüzden kafa yapinin degisik olmasini 21 yillik bir hayatina sigdirmanda senin suçun buna devam etme hayat toz pembe yaşamanin nefes alip vermenin kiymetini bil sadece Not: savcı bekiroglu
0
13 Yorumla
Soran
6 ay
Halime şükrediyorum Rabbime isyan etmiyorum ama insanların alay etmesi zoruma gidiyor. Direkt kafa şeklime laf etmeseler bile gözleriyle bile küçümsüyorlar. Bu sebepten dolayı majör depresyon hastası oldum. 5 yıldır düzelemedim.
Vucudundaki hassasiyet bakiş açini anliyorum fakat rahat ol sen kafana takma böyle şeyleri kim nasil bakarsa baksin hangi bakiş açisindan bakmak istiyorlarsa baksinlar sen önune bak başka birsey düsünme kendinle barisik ol kendindinle barisik ol ki kafani onlarin gözüne sok deki nasil sekli güzelmi de senin kafan boyle olmaz de matrak ol ama kendinlen barisik ol kafa yapini hayatinin pahasina stres yapma mevlam böyle yaratmis de mevlamin dedigi olur de rahat ol her zaman.
Çocukluktan bu yana kafaya takınca kronik bir sorun haline geliyor benim için. Aklımdan silemiyorum. Bazen toplum içnde bir şey söylediğimde bile acaba hakkımda ne düşündüler diye kafama takıyorum gece uyuyacağımda bunu düşünüyorum. Evet kötü bir şey bu ama elimde değil.
Cahil insanlar çocuk sahibi olursa en basiti bu olur. Yaşatılan travmalar hariç. Sürekli sırt üstü yatırırsan bu olur. Sürekli emzik vermekten bir neslin dişleri öne eğildi.
1
1 Yorumla
Soran
6 ay
Bizim ailede sadece bende var. Benim şansım olsa doğmazdım zaten. Bütün kötü genetik özellikleri ben almışım. Anne babama çok kızıyorum bazen. Akraba evliliği yapınca böyle oluyor. Neyseki zekamda sorun yok o da olsa hepten boku yemiştim
Canım, öncelikle seni anladığımı bilmeni istiyorum. 💛 İnsanların alay etmesi gerçekten incitici olabilir ama unutma ki, herkesin bir hikayesi var ve hepimizin farklı özellikleri, güzelliklerimiz de buradan doğar.
Saç dökülmesi tamamen çözülebilir bir mesele! Bir dermatologla görüşerek hem saç dökülmen için çözümler bulabilir, hem de kafa şeklinle ilgili kaygılarını paylaşabilirsin. Saç ekimi, medikal tedaviler gibi çok modern yaklaşımlar var artık. Ayrıca doğru saç kesimiyle kafanın şekline inanılmaz bir şekilde uygun görünebilirsin.
Biraz kendine zaman tanı ve dış görünüşünden çok daha fazlası olduğunu unutma! İnsanlar senin enerjine, karakterine ve sevgi dolu kalbine odaklanıyor aslında, sadece bunun farkına varman gerek. 🌟
Sen çok özelsin ve böyle düşünmene gerek yok! Test et ve göreceksin; sadece kendine inanman yeterli. 💫
Yapacak bir şey yok doğanın kanunu bu. Güzel alımlı olan her zaman daha çok ilgi görür. Bazen sırf onunla olabilmek için diğer kusurlarını görmezden gelirsin. Zoruma giden şey hayatım boyunca hiçbir zaman yakışıklı erkekler kadar sevilmeyeceğim.
Sen de biliyorsun temiz kalp işe yaramıyor bu devirde ama Allahtan ümit kesilmez. Her namazdan sonra dua ediyorum. Hakkımda hayırlıysa bana istediğimi verir elbet. Kafaya takmasam güzel olacak da takıyorum işte.
maalesef biliyorum gonlune göre birinide bulamıyorsun ne yazık ki dua ediyorsun anlıyorum aynaya bakıp kim beni alicak diyorsun beni kimse almaz çirkin biriyim diyorsun valla sana zarar veriyor bu durum
Olsun ya yapacak bir şey yok. Acı verici olsa bile sabretmeyi öğrenmem lazım. Ölüp gidicem zaten kalıcı değiliz hiçbirimiz bu dünyada. Ölene kadar sabredicem
Saç ektirirsin ne olacak kafaya takma. Sonuçta hayatını bu bedenle yaşıyorsun ve yapacağın şeyler çok sınırlı. Üzülmek yerine yapabileceklerine odaklan
0
1 Yorumla
Soran
6 ay
Ne yaparsam yapayım genetik şans sebebiyle yakışıklı olan bir kişiyi asla geçemem. Bu tiple evlensem bile eşim benden soğuyup beni aldatabilir.