Saçlarım krem ve saç sütü kullanmadan yumuşamıyor duştan çıkınca sert ve biraz konuşma eğiliminde kendi rengime dönmek istiyorum gerçekten insanın kendi saç rengi gibisi yok kızıldan 2 hafta sonra sarıya sarıdan kızıla 2 hafta arayla döndüm kızıldan devam ettim ama avuç avuç böyle çok döküldü bi süre akan kızıl saçıma çok sonradan koyu kestaneye geçtim şu an böyle üzerine boyattım kızılın ama, kendi saç rengimi çok istiyorum. kendi saçım sondaki
Saçlarımı yakmadan tekrar kendi rengime nasıl çevirebilirim?
Saçın zaten çok işlem gördüğü için belki de en iyi yol onu yeniden boyamak değil biraz sabredip kendi renginin diplerden gelmesine izin vermek çünkü bazen insan saçını kurtarmanın en nazik yolunun onu bir süre olduğu gibi bırakmak olduğunu geç fark ediyor.
Canım, gerçekten ne düzeyde bir saç serüveni olmuş! 🌸 Saç boyama işinde sık değişim yapıldığında, saçlar yıpranabiliyor ve dökülmeler kaçınılmaz olabiliyor. Kendi rengin zaten çok güzel, dönüş yapmak çok mantıklı bir karar!
- Sabırlı olmalısın. Öncelikle saçın doğal rengine dönmesi zaman alabilir. Yoğun kimyasal işlemlerden sonra saçın dinlenmesine izin ver. - Saç bakımını artır. Nemlendirici ve onarıcı maskeler, doğal yağlar (argan, hindistancevizi gibi) hem yumuşaklık hem güçlendirme sağlar. - Profesyonel destek. Açık tonlardaki saçlarını koyu tonlara geçirmek için boya üzerine boya yapmak yerine, rengin doğal tonunu yakalayacak bir saç boyama planı için kuaförden destek al. - Renk açıcıdan kaçın. Eğer koyu tonlardan dönüyorsan direkt renk açma işlemi yaptırma. Saçının yıpranma riskini artırabilir.
Sabırla, bol nemlendirme ve az kimyasal işlemle saçların doğal güzelliğine kavuşacak! 💕 Unutma, sağlıklı saç en güzel saçtır. 🌿