Benim ablam bana saçını kapat türban giy diyor ama ben türban istemiyorum napmalıyım lütfen detayımı okuyunuz ve anketleyiniz?

Benim ablam saçımı kapat diyor ama ben kapatmak istemiyorum benim yaşım 26 ablamın yaşı 32 ben ablama inat ediyorum genelde ben günlük kıyafet giyerim tişört pantolon falan ama ablam saçını kapat diyor ben yalnız dışarıya çıktığım zaman ablam beni evde saçımı örter sonra ben dışarıya çıktığımda evden uzaklaştığımda gizlice biryerde saçımı açarım ve türbanımı çantamın içine koyarım sonra tek başıma dışarsını gezdikten sonra eve gelirken türbanımı başıma örterim ablamı hep öyle kandırdım ama ailem bana karışmıyor bide ben ablama ayrı eve çıkmak istiyorum dedim ablam bana dediki ayrı eve çıkarsan bende gelirim senle dedi ben ablamdan kurtulamıyorum ama annem ve babam bana karışmıyor bide şöyle bir durum var ben ablamı aileme şikayet etmek istiyorum bu konuda ama ablam beni odada susturuyor bide odalarımız ayrı benim ailemde ben kapanmak istiyormuşum gibi zannediyor eğer ablamı aileme şikayet edersem ailem ablama kızar o yüzden ablam beni susturup kendim kapanmayı istiyormuşum gibi zannediyor ailem ben napmalıyım?
Benim ablam bana saçını kapat türban giy diyor ama ben türban istemiyorum napmalıyım lütfen detayımı okuyunuz ve anketleyiniz?
Ablan evde yokken ailene hemen söyle durumu.
Ablanın sözünden çıkma.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: