Arkadaşlar saçlarımı çook uzun süredir maviye boyamak istiyorum ama tamamını değil
normalde bu şekilde saç tebeşiri ile boyuyorum ama renkler cansız ve soluk oluyo bir de sürekli uğraşmak istemiyorum artık
ama böyle görünmek isterken
böyle görünmek istemem :D
istediğim tam olarak bu tüm uçlara değilde bazı yerlere mavi attırmak istiyorum farklı uzunlukta ne düşünüyorsunu? (saç rengim profilde var ama onlar 1-2 ton daha açık şu an)
Geçen yıllarda mor yapmıştım ben. İlk başta çok severek kullanıyorsun ama bir süre sonra gına geliyor gerçekten görmek bile istemeyeceksin. Bence uçlardan az bir bölüme yaptır sıkılınca da kestirirsin
öyle düşünüyorum zaten kopmle uçlara değil atıyorum belli şeritlere üçbeş yere az az dikkatli bakınca görülecek şekilde mor nasıl oldu ya mor da merak ediyorum biraz bilgi verir misin
İlk günlerde gerçekten güzeldi istediğim gibi olmuştu. Ama yıkadıkça ve güneşe çıktıkça açıldı kızıl gibi oldu. Zaman geçtikçe soluk gibi oluyor yani. Ama sen az bir bölüme yapacağın için güzel olabilir. Deneyebilirsin yani olmadı kestirirsin zaten 😊
Ben asiri hi renk farki sevmiyorum ya senin nasil bilmiyorum da mesela kumral ustune mavi pembe cirkin bence ama enjm baya sariya yakin su an o yuzden gider diye durunuyorum zaten az bir uere yapicam yanma problem olmaz sanirim
Benim çoktu ya bir iddia uğruna yapmıştım: ) senin kinde yanma pek olmaz ben rengine dikkat etmemişim: ) benim doğalı aşırı siyah ondan açıcı kurbanı yani
Dogal siyahsa evet haklisin. Ama aklimda bulunsun eger tam siyahsa komple laciverte boyatanlat var cook guzel oluyo siyah daha baskin zaten sacin lacovert olmuyo ama isikta hafif bir sekilde mavimsi gibi parliyo
:D annemin sorusu. tebeşir yapıyorum zaten bir yıldır falan değişiklik tamamen. hayat bir kere yaşanır :) hatta direk mavi yapmak istiyorum ama ortada buluşuyoruz :D
Onun saçları çok uzun değil zaten omuzlarında ve hafif kabarık, uzunluk olarak neredeyse yarısı kadar mavili :) bence ona yakışmamış ama sana yakışır heralde :)
Aynen güzel mavi de güzel olur ama yakınlarında yaptıran varsa memnun kaldıysa ordan bul yoksa çok tanıdığım var yani saçlarından büyük bir beklentiyle gidip hüsrana uğrayan
Yani yakışıcağını düşünüyorsan boyat senin tercihin sonuçta bu burada sadece görüşlerimizi sunuyoruz biz :) komple değil diyosun ozaman at aralara bir kaç mavi :)
Bence de oyle yap ben minyonum bide iyice kesicek ki uzun olsam da iki renk sac ombre gibi cok itici geliyo bana gecis olmasi lazim ki oyle kuaforler gercekten cok ama cok pahali
En İyi Cevaplar