Saç Bakım Saçımı küt kestirsem sizce yakışır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Saçımın şu anki hali böyle sizce küt de kestirsem yakisir mi?2 senedir de kahkül kullanıyorum 😊Kestirmek istedigim model de bu sekilde önleri hafif uzun küt saç 😊 Güncellemeler+1 yıl Daha fazla yorum istiyorum 😊 Saçımı küt kestirsem sizce yakışır mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Çocukgelișimcii Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Uzun bir yüz hattın var ve yakışacağından eminim. Gayet hoş durur.. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen yüz seklim uzun ve 2 gün sonra kestirme karari aldim cok tesekkurler 😊 Yorumla
Harunnn001 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 65% +1 yıl Sorduğun hata çene hizanda dümdüz küt kestirirsen daha hoş olur 😉✂️ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Önde birkac tutam uzun olani istiyorum aslinda ama bakalim 2 gun sonra kuaför ile konustuktan sonra kestirecem 😊 Yorumla
Fearless9 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Sen bence hiçbiriylen uğraşma ne yapsan o tip değişmez 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sagol ya dusuncelerimiz karsilikli ne tesaduf 😆 Fearless9 +1 yıl Hmm iyimiş ama senin görüşlerin hiç beni ilgilendirmez 😄 Soran +1 yıl Seninde görüslerin beni hic ilgilendirmez sonucta burda fikir aliyorum sonra yine kendi bildigimi yapiyorum okay takma kafaya bu kadar 😆
mekansahibişahmaran Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Yakışır kestir gitsin aşağıdaki model çok tatlış 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim kestirecegim 😊 Yorumla
huangtzin Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Yakışır gibi duruyor. Hem önemli olan senin istemen, uzuyor sonuçta. Makası boyun eğme zamanı 😂 1 0 Yorumla
Wierdo Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Bence kestirme saçların çok güzel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim ama cok sıkıldım degisiklik istiyorum 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Uzun bir yüz hattın var ve yakışacağından eminim. Gayet hoş durur..
Aynen yüz seklim uzun ve 2 gün sonra kestirme karari aldim cok tesekkurler 😊
Sorduğun hata çene hizanda dümdüz küt kestirirsen daha hoş olur 😉✂️
Önde birkac tutam uzun olani istiyorum aslinda ama bakalim 2 gun sonra kuaför ile konustuktan sonra kestirecem 😊
Sen bence hiçbiriylen uğraşma ne yapsan o tip değişmez
Sagol ya dusuncelerimiz karsilikli ne tesaduf 😆
Hmm iyimiş ama senin görüşlerin hiç beni ilgilendirmez 😄
Seninde görüslerin beni hic ilgilendirmez sonucta burda fikir aliyorum sonra yine kendi bildigimi yapiyorum okay takma kafaya bu kadar 😆
Yakışır kestir gitsin aşağıdaki model çok tatlış
Tesekkur ederim kestirecegim 😊
Yakışır gibi duruyor. Hem önemli olan senin istemen, uzuyor sonuçta. Makası boyun eğme zamanı 😂
Bence kestirme saçların çok güzel
Tesekkur ederim ama cok sıkıldım degisiklik istiyorum 😊
Yakışır gibi aslında 🙃
Yakışacağını düşünüyosan kestir
Şimdi ki kadar yakışmaz
Kısa saçı kadınlara yakıştırıyorum
Bence bir değişiklik ister
kes saçların uzun
hayır size gitmez
Kestir ve dene sonuçta kökü sende nasılsa uzar
Yakışır
Hemen yap