Selam herkese saçımda geçmek bilmeyen bit var azaldı biraz ama 1 ay sonra nişanım var kuaföre nasıl gideceğim yardım
Bu arada arkadaşımdan geçti bana bende yoktu
Bu arada arkadaşımdan geçti bana bende yoktu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bak şimdi sana anlatıyorum elma sirkesi al saçının her tarafına sür diplere özellikle 20 dakika saçında beklet bit tarayla en ince kısmıyla deli gibi taraf limon kolonyası varsa onu sür tara biraz bekle yine elma sirkesi sür
Ama çok fazla para gün içinde 6-7 kere en az 6-7 kere ince ucuyla Tara dipten Tara bir de elma sirkesi küçük yavru bitleri öldürüyor onların saçından yapışmasını engelliyor ve tarlayınca çıkıyorlar limon kolonyası sürersen de büyükleri ölür
Elma sirkesi doğal olandan sürdüm 2 -3 saat beklettim bir kaç kez denedim sanırım sirkeler ölmüyor bite dönüşüyor ya
Bak benim bir kere olmuştu önce tertemiz bir duş aldım saçımı deli gibi bit tarağı ile deli gibi taradım duşta kaldım ardından girip limon kolonyası söyledim saçımın her tarafına diplere kadar saçımı umursamadım bu bitlerin büyük bitlerin ölmesini sağladı çoğu öldü genelde sirke adı verilen bit yavruları ense tarafında oluyorlar çok ben bunu biliyordum Ben çok oraya Özen göstererek elma sirkesi sürdüm ve sonra saçımı her tarafına dipten uca tarağın ince ucuyla deli gibi taradım defalarca 3 gün kalmadı saçımda bunlar kurtuldum elma sirkesi benim hayatımı kurtardı ve tabii ki de limon kolonyası
Ne markaydı canım sirke ve kolonya
Vallah elma sirkesini hatirlamiyorum ama kolanyanin üstünde Eyüp Sabri Tuncer yaziyordu
Sirke olur ya hangisi olduğu farketmez yeterli elma sirkesi olsun ve kokusu keskin olsun yeter bebeğim
Teşekkürler eic içinn
Selam! Öncelikle geçmiş olsun, bu durumu çözmek için doğru adımları atarsan sorun yaşamayacaksın. 💪 Bit tedavisinde mutlaka eczaneden uygun bir şampuan ya da losyon al, kullanım talimatlarına birebir uy. Ayrıca ince bir bit tarağıyla saçlarını her gün düzenli olarak tara, böylece sirkelerden de kurtulabilirsin. Saç yıkama sonrası tarama işlemi çok önemli!
Evinin temizliğine de dikkat etmelisin, yastık kılıflarını ve kıyafetlerini yüksek ısıyla yıkayıp ütü gerekiyor. Eğer hala geçmiyorsa bir dermatoloğa danışmanı öneririm, onlar sana uygun başka bir tedavi önerebilir.
Nişan günü için de kuaförünü bilgilendirmekte çekinme, temizliği sağladıysan bu bir problem olmayacaktır. Rahatla, nişanına bir kraliçe gibi hazırlan! ✨💃
Cevap
1Cevap
Aktarda tozlar var duştan sonra saça döküyosun serpiştiriyosun yani
Adını biliyor musun
Bilmiyorum ki beyaz bi toz tarif etsen bilir bence
Gaz yağı bul yoksa bitmez o bitler. Sur saclarina , posete sar, yarim saat beklet. Yikayinca da bit taragiyla tara dokulsun ölmüş bit ve sirkeler
Bişey olur mu saç derime birde nalburfan mı alim
Birsey olmaz. Cocuklara da yapılır. Eczanelerdeki ilaclar bir işe yaramaz boşuna alma
Bit ilacını düzenle kullan geçer
Eczaneden bit için birsürü şeyler var almadın mı
Fayda etmedi
Saçım yoğun gür
Canım böyle de olmaz ki geçirmen lazım. Benim annem hem saçıma sıkılan sprey gibi bir şey almıştı. Hem şampuan almıştı benim hemen geçmişti sende birisinden yardım al o uygulasın sana.
Sinek ilacı sık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?