AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
165Cevap
Saçım çok seyrelmişti ve sıfıra vurdum seyrek yerlerimde sanki saçlarım çıkmaya başladı 3 4 günde bir bakım rutinim var düzenli uyguluyorum sıfıra vurmam cidden olumlu mu oldu acaba
Seborik dermatitin çaresi var mı saç çıkar mı tekrar
Kelliğe çözüm var mı 😅
.
.
Saçlarım her gün yağlanır her gün yıkarım. Birincisi yağlanma çözümü nedir ikincisi her gün yıkamak zararlı mı? Zararlı isem yıkamaz isem her gün bu defa da yağlı işe gidemem 😑
çok ince ve seyrek saçlarım çok kötü
Saç guclendiren sprey kullaniyorum
Erkek tipi saç dökülmesinin çözümü var mı?
ektirilen saç dökülür mü ya dökülürse çok üzülürüm
Yapılan işlemler önlemler muayeneler deneyler oldukça iyi
çabuk yağlanma oluyor ne yapabilirim?
ektirilen sac dokulurmu bilmiyorum
Dogalıktan yanayım ben şahsen
saçlarım yanlardan açılıo ya napcam bilmiyorum
Saçlarımı , kestim çok azlar ve çoğalmasını istiyorum biberiye kaynatıp suyunu sprey şişesine katıp fıs fırlasam olur mu?
Saç ne sıklıkla yıkanmalı ve ürün seçiminde nelere dikkat edilmeli acaba?
Merhaba saçlarımın brn hemen uzamiyor en don 1 sene önce kestirdim aynı yerde
Saçlarım sert görünümlü ama yumuşak saçlar. Şekil vermekte zorlanıyorum, hemen bozuluyorlar. Ne yapmalıyım?
Saç çok önemli gerçekten, bakım şart
Saçlarım çok kuru ne yaptıysam olmadı. Ne önerirsiniz
sadece kış aylarında oluşan bir kepek sorunum var?
Çabuk yağlanıyor ne yapabilirim acaba
Kardeşimde erkek tipi saç dökülmesi var. Ekim falan yaptırmak istemiyor çünkü tepe bölgesinde ekim tutmuyor ya da çok az tutuyor. Geçici çözüm sunan spreylerde istemiyor.
1) evde doğal yollarla saçı beslemenin saç çıkarmanın yolları neler?
2) biberiye yağı kullanmak araştırmalara göre minoxidil ile eş değer etki sunuyormuş. Kullansın mı?
3) bşberiye suyu faydalı olur mu?
Cevaplarsanız sevinirim 🌸🌸🌸🌸🌸
Saçımı bir gün yıkamasam kendimi kötü hissediyorum. Bunun bir kuralı var mı, kaç günde bir yıkamak ideal?
Kış geldi, akşamları banyodan sonra saçlarımı muhakkak kurutuyorum. Saçı kurutmak saç sağlığı için önemli mi?
Saçlarım dibi kabuk tutuyor sürekli yikamam gerekiyor bu yüzden ama bu seferde saçım çabuk kabarıyor artı aşırı kasinip yara oluyor , bu sıralar bunlar cuvaldi ne kullanırsam kullaniyim hiç geçmedi doktora da göründüm veridigi ilaçlar sadece azalttı pek bir faydası olmadı
Güzel bilgiler için teşekkür ederim
Saçım zarar görmesin diye yüksek ısı kullanmıyorum. Peki saça ısı dışında neler zarar verir? Saçımı nasıl korurum?
güzel bir bilgilendirme, çağımızın bir sorunu saç
Düzenli kesim yaptırıyorum düzleştirici fön vsden uzak duruyorum ama saçım bı türlü sarı saçtan sonra düzelmedi
Saç kökünde Saç gözüküyor ama uzamıyor
Saçımı sürekli değiştirip bu sefer de pişman oluyorum. Ne yapabilirim?
Her gün yıkıyorum ve gayet de sağlıklı olduklarını düşünüyorum inşallah öyledir
herkese selam. benim favorim. deneyin bence. ben memnunum. bakmanızda fayda var
Teşekkürler guzel paylaşım
Merhaba saçlarim eskisi gibi gür çıkmıyor saclarim elime alinca dokuluyor ve kepekleniyor
Merhaba nasılsın
Kepek saç döker mi şu ana kadar büyük çaplı döküntü ile karşılaşmadım 32 yaşındayım bundan dökülür mü?
Şampuan değiştirmek saça ne derecede etki eder fayda ya da zararı nedir
Hiç umursamıyorum valla saç ve saç derisi sağlığımı kirlendiğinde bi şampuan döküyorum yıkayıp çıkıyorum
Saçlarım nasıl hızlı uzar
Benim bu saç niye dökülüyor
Saçlarım çok çabuk yağlanıyor ne yaparız
Saç derimde hiç kepeklenme ýok ama Saçlarim kabarık normal kabarıklık degilde kucuk kucuk Saçlar var onlar çok var ne yapmam gerekiyor? bilgi verebilirseniz sevinirim
Saçlarım çok dökülüyor çok rahatsız oluyorum bu durumdan ne yapmam qerekiyor dökülmesini durdurmak için
saçlarım yağlı ve seyrek ayrıca çok inceler dökülme oluyor napabilirim bunun için
Sacım fokuluyor? Ne yapacağım
Nasıl sıklaşır saçım söyleyin
Kanser atlattım saçım az var
Saçlarda kaşıntı neden olur yazın yok kışın kaşınıyor
Saçım çok kabarıık napmam gerek
En çokta kepek var bunu nasıl çözebiliriz
Saçlarımızı nasıl güçlü tutarıZ
Saç sağlığı için kullanabileceğimiz en yararlı takviye. Kullanım şekli ve süresi hakkında bilgi.
Mevsimsel dökülme nasıl olur, seyrekleşme olur mu?
Saçlarımı düzleştirirken ısıdan zarar görmesinden çekiniyorum. Isı kaç dereceden sonra zarar verir? Düşük ısıyla düzleştirsem olmaz mı?
Çok kepek var saçlarımda ne yapabilirim
Hocam beyazlaşmalar başladı sakallarda birden arttı neden böyle oldu
Saçlarımın daha gür olması için ne kullanmalıyım?
Kuru bir saç tipine sahibim duş bakım rutinim nasıl olmalı hangi ürünleri tercih edebilirim?
Saç Diplerim Çok Yağlanıyor
Saçım hiç uzamiyor. yıllarca aynı boyda kalabilir. bu sadece genetik mi?
Ciddi şekilde erkek tipi saç dökülmesi yaşıyorum, Önlerimde, yanlarımda boşluklar oluştu. Ne kullandıysan fayda etmedi.
Sonunda küçük bir parça deri alıp test edildi, saç iltihap hastalığı olduğunu söylediler kök hücrelerin öldüğünü ve tekrar saç yenilenmesi olmayacağını, iğne enjekti edip dökülmeye durduracağını söyledi doktorlar.
Ben n tekrardan saçlarımı geri kazanmak için ne yapabilirim 26 yaşındayım, lütfen bana bir yol gösterin...