Baştan aşağı bakım yaptırıp kaçıyorlar son zamanlarda adet haline getirdiler iyice. Hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı?

Baştan aşağı bakım yaptırıp kaçıyorlar son zamanlarda adet haline getirdiler iyice. Hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı?

Böyle yapanlar kendi saygılarını düşürüyorlar ve yaptıkları iğrenç bir şey, para ödemiyeceksen yaptırma o zaman, niye yaptırıyorsun ki?, yaptıkları aynı zamanda onlar için utanç verici bir şey.
Bu tarz durumlar o kadar üzücü ki, hem emeğe hem de iş ahlakına saygısızlık. 🙄 Hiç böyle bir şey yaşamadım ama duyunca bile bir garip hissediyorum. Emek verip hizmet sunuyor insanlar, onu hiçe saymak çok yanlış. Bence böyle kişilerin tespit edilip engellenmesi gerek. Sen bu konuya nasıl denk geldin peki? 👀
Cevap
8Cevap
Fazla ve uzun işlem yapılacaksa önden ücretin yarısı alınmalı diğer yarısını işlem bitince alırlar.
yuh ya o kadar da değildir
fotoğraftaki kızın saçları çoook güzel
benzin alıp kaçandan sonra bu hiç bir şey yahu normal artık
Geçen gün berberde biri yüzünde maskeyle kaşmıştı doğru
İyice aç kpek oldular ya bu kadar iğrenç yaratık olamaz insan. İnşallah acısı çıkar Allahtan bulsunlar
Nasıl kaçıyorlar yahu? Arkadan ayakkabıyı bir attım mi, iki seksen yere indiririm
Önce parayı alaçaksın iki gün önce yiyip içip mekanda kaçmaya çamur atmaya başla dı elemana bi daha yapamaz artık
Bir saç yaptırcam diye kimsenin hakkına giremem
Emek hırsızı bunlar. Bunlar ölümden bi haber. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.
Merhaba,
Dün yemek yiyip kaçanları görmüştüm. Canları cehenneme! 😅
Bu soruya burada kuaför olanlar cevap versin
Onlar işin mutfagındalar çünkü
Yuh ilk duydum
Olabilir. Kaş almaya 500 tl istenmez, dolar simdikinin iki kati yuksek olsa yine istenmez. Iyice bokunu cikardilar.
Bir güzel saçlarını keseceksin dibi kökünden.
Saçından tutup yakalayın
Ne kadar varoş insanlar ya, ayıp be
Hiç yapmadım öyle bir şey. Yapmam da.
Çok varoşca
Nasıl ya nasıl kaçabilirler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?