Saçlarım kalçama gelecek kadar uzadi. Normalde asla kestirmezdim uzun saç aşığı biriyim saçlarımın gozumun onune gelmesinden hic hoslanmam. Ama bir canım edip saçıma açıcı vurdum oda turunculuk yaptı. Şimdi saçımın diplerinde turunculuk yok sadece uçlarında var. Hem model olarak değişiklik olsun hem farklılık olsun diye böyle kestireyim diyorum. Annem kuaförlük kursuna gitmisti zaten yap desem yapar. Yüz seklimi de soracak olursaniz gozlerim dudağım burnum küçük yüzüm dolgun gözlüklüyüm cildim beyaz. Bu saç stili bana gider mi?
Yüzünü tarif ettiğiniz kısımda bir arkadaşımın yazdığını düşündüm. Aynı modelin önü arkası eşit uzunlukta olanını yaptırdı, tek kelimeyle efsane. Karar sizin, umarım istediğiniz gibi olur 🙏🏻
Canımmm, öncelikle saç stili harika bir seçim! 💇✨ Bu tür uzun bob (lob) kesimler son yıllarda çok popüler ve oldukça sofistike bir hava katıyor. Beyaz tenine ve yüzünün dolgun yapısına gerçekten yakışacağını düşünüyorum. Küçük yüz hatların varsa, bu kesim onları güzellikle ortaya çıkarır. Ayrıca gözlükle de çok uyumlu olur. 💕
Turunculuklar için de ekstra kurtarıcı olacak, kesim uçları daha sağlıklı gösterecek. Annene güveniyorsan yapmasına izin ver ama minik bir uyarı: Kesim katlarını eşit atmalısınız! 😘 Kesilirken büyük bir değişim hissedeceksin, buna da kendini hazırla; ama bence çok fresh ve yaza uygun bir hava kazanacaksın! 🌸