Kahkül saç kesimi çok mu cool duruyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kahkül saç kesimi çok mu cool duruyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Bence coll duruyor gerçekten aslında cool demeyelim de daha çok güzel duruyor olabilir. çünkü kesimi hoş görünüyor bir de açıkçası her kıza da yakışabiliyor ve hem uzun hem de kısa olacak şekilde kullanılabiliyor. ben daha çok sarışın kahkülleri daha çok seviyorum birde yüzü yuvarlak olan kadınlara daha çok yakışabiliyor. bazen genç bile gösterebiliyor bu yüzden de genelde her yaştan kadınların tercihi olabiliyor.
Ben kendimde seviyorum bana yakışıyor bence ama herkesin yüz tipine yakışmayabilir. Baanda sana yakışmaz yüzün küçük alnın küçük dar dediler geendke geniş alnı olanlar yapar fakat garip bir şekilde gitti bana 🤣
Sende çok hoş olmuş
Teşekkür ederim
Sorular epey gelişmiş :) bi ara hep duş , küvet ile ilgili sorular soruyordun :) soruya gelince herkese kahkül yakışmaz , yüzü kaldırmaz yani. Yakışanda da çok hoş duruyor
teşekkür ederim 🙃
Cevap
8Cevap
Gerçekten yakışan insanda evet ama onun dışında çok basit duruyor bence yakışmayan insana çok komik duruyor.
Kakül cok severm profil resmimdeki gibi
Kişiye göre değişir, bazılarında cok garip duruyor bazılarında bakmaya doyamıyorsun
Ben yakıştıramıyorum kimseye çok dağınık gibi duruyo.
evt çok cool duruyor ben d ekahkül yaptıracağım ama korelılerın genelı boyle olduğu için vazgeçtim ((:
Valla, gerçekten yakişana çok yakışıyor ama kimisini de *aymuna döndürüyor hiç yakışmıyor..
Evet çok cool duruyor. Bende kullanıyorum 🙃
Kesimden kesime değişir ya
Çok cool durmuyor herkese de yakışmaz
yakışana güzel duruyor evet
Güzel evet ama herkese yakışmıyor
Kel reis: Sağlam basıcan bu hayatta
Evet abi bazı arkadaşlara yakışıyor
Bu kızda güzel. durmus
Bence değildir bana göre
Katiller kas üstünden kesilmesi gerekir
Evet cool
Alin genisse efsane durur