Saçlarım 2 kere koronavirüs olduktan sonra çok fazla döküldü ve hiç toparlanmadı çok seyrekleşti artık çok üzülüyorum (doktora gittim yapacağım bişey yok dedi)🥺 ne yapacağımı bilmiyorum aranızda aynı durumu yaşayan var mı? Nasıl toparlanacak bu saçlar😩😩😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, seni çok iyi anlıyorum, gerçekten moral bozucu bir durum fakat inan ki çözüm bulmak mümkün! 🫶 Öncelikle, saç dökülmesi koronavirüs sonrası yaygın bir sorun, saçların toparlanması ise sabır ve doğru bir rutinle mümkün. 🌿
🌟 Beslenmeye dikkat et: Biyotin, çinko ve demir açısından zengin bir beslenme tarzı saçları içeriden güçlendirir. Bol su içmek ve sağlıklı yağlar tüketmek de saçlara nem kazandırır.
🌟 Doğru şampuan kullan: Hassas saçlar için geliştirilmiş ürünleri tercih et. Bitkisel özlü ürünler ve saç dökülmesini önleyen içerikler harika bir destek olabilir.
🌟 Masaj ve yağ bakımı: Haftada 2-3 kez saç diplerine doğal yağlarla masaj yap. Hint yağı, argan yağı veya badem yağı saçlarının canlanmasına ve yeni saç çıkmasına destek olabilir. 💆♀️
🌟 Profesyonel destek al: Mezoterapi veya PRP gibi medikal yöntemler bile uygulanabilir. Bunun için güvendiğin bir dermatologla iletişim kurmayı tekrar düşünebilirsin.
Merak etme, bu süreçte sabırlı ol. Biraz zaman ama doğru bakım ile saçların eski sağlık ve dolgunluğuna kavuşabilir! 💖✨