Sevgilim sarışın birini bulmuş?

selam. beyaz tenliyim siyah saçlıyım, o da çok iyi değil kilolu olduğunu çirkin olduğunu söyledi. bugün konuşurken gidip birinle profil yapmış biosuna (durumu gibi bişey) sarı saçlarını çok seviyorum yazmış kız sarışın zayıf ama saçları boyalı ve efektli makyajlı ben makyaj yapmıyorum hafif balık etliyim beni beğenmediyse niye konuşmaya başladı ki beni herkes beğeniyor çok fazla erkek var dmde konuşmuyorum övünmek için demiyorum bunu, ben yeme bozukluğu olan biriyim güzelliğime takıntılıyım günlerce yemek yemiyorum bana acıtasyoncu dedi gidip benim inadıma güzellikle gönderme yapıyor ben günlerce yemek yemiyorum babam annem kötü psikolojim iyi değil yardım edin fena üzgünüm şuanda ona yazdım bın tane kufur ettım yıne de rahat degılım bırı yardım etsın konusalım bısey edelım annem babam yok yanımda kafayı yemeek uzereyım psıkologa gıttım bunun yuzunden b**cagı alıp kendıme saldırıyorum ben guzellıge cok takıntılıyım lutfen yardım edın

Güncellemeler
9 ay
or---bu coc*kları anca gıdın nude arayın pıslık hıyarlar tabıı kımse yazmaz ıslerıne gelmıyor
Sevgilim sarışın birini bulmuş?