Saçım dalgalı (çok değil az dalgalar var ucunda) ve kabarık. Kıvırcık saç rutini uygularsak sacım düzelir mi?

Kuaför muafor yok mu aglıcam bıktım kabarık saçtan 😞kucukken düz saclıydım. Maalesef geniş ailede yasıyordum babaannem falan çok uzatmıyorlardı sacımı saçma sapan uzun saç köylü kızına benziyor diyorlardı. Ben ve annemde maalesef ses cıkaramıyorduk ben zaten küçüğüm anlamıyordum. Sık sık sacım kestirildi alakası var mı bilmiyorum ama. Annem de zaten dalgalı saclı ama kabarık değil gibi sacı. Neyse sonra ortaokul zamanlarımda sacım kabarık ve dalgalı hal almaya basladı. Ucunda çok az dalgalar vardı. Hiç ürün vurmadım. Lisede düzleştirici fön saç bakım ürünlerine baslayınca tabi düşük fiyatlı ürünler anca bazen birkaç gün kabarıklığını alıyordu. Ve bukleleri azaldı. Kabarıklık ergenlik zamanlarıma göre azaldı ama hala kabarıyor. Ve buklelerini anlamıyorum bazen hiç yok bazen çok var. Ama anlaşılan ben jilet gibi düz saç sevdamı bırakmak zorundayım. Kıvırcık da seviyorum saç dediğin ya tam düz ya kıvırcık olacak bence. Sacımı su dalgası falan maşa ile yaptığımda yakısıyor. Neyse çok uzattım, soru baslıgındaki şeyi uygulanan sacım kıvırcık olur mu ya da en azından kabarıklığı gider ve dalgaları belli olur mu?

Saçım dalgalı (çok değil az dalgalar var ucunda) ve kabarık. Kıvırcık saç rutini uygularsak sacım düzelir mi?