Ne yapmalıyım ektir demeyin lütfen 🥺 şu an o kadar param yok ne yapmam lazım arkalar gür ön böyle açılmalar oldu anlamadım niye 😣😣😣2 senedir böyle biberiye suyu sıktım yağ falan sanki etki etmiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Ne yapmalıyım ektir demeyin lütfen 🥺 şu an o kadar param yok ne yapmam lazım arkalar gür ön böyle açılmalar oldu anlamadım niye 😣😣😣2 senedir böyle biberiye suyu sıktım yağ falan sanki etki etmiyor
Kesinlikle sağlık sorunların var kan testi yaptır sebebi yüksek ihtimalle demir eksikliği iyi beslenmiyorsun protein alımı saç için en önemli şey saç telleri proteinden oluşur eğer yeterli protein almazsan saç maskeleri pek işini görmez
Doktordan randevu aldım umarım faydasını görürüm
Umarım canım geçmiş olsun
Teşekkürler ❤️
Yüksek ihtimalle genetik. Ve yaşın ilerledikçe artacak. Çözümü pek yok ama orijinal biberiye yağı ve kabak çekirdeği yağı ile bakım yapabilirsin. D3K2 vitamini Çinko ve biotin takviyelerini kullan.
Olur yaparım teşekkürler genetikte annemde yok dayımda var
Galiba öyle ah şansımıza tüküreymmm
Aynen öyle
Canım, saç dökülmesi ya da seyrekleşme genetik, stres, hormonal dengesizlikler, yanlış beslenme ya da vitamin eksikliklerinden kaynaklanabiliyor. Öncelikle sakin kalmalısın, çözüm bulmak mümkün! 🌟
1️⃣ Beslenme ve vitamin desteği: Biyotin, çinko, demir ve D vitamini içeren bir takviye almayı düşünebilirsin. Özellikle proteine dayalı bir diyet saç uzamasını destekler.
2️⃣ Kan dolaşımını artır: Kafa derine günlük olarak 5-10 dakika masaj yapmayı dene. Bu, folikülleri uyandırabilir.
3️⃣ Şampuan ve bakım ürünleri seçimi: Paraben ve sülfat içermeyen, saç dökülmesine karşı etkili ürünlere yönel. Ayrıca mentollü ürünler deride ferahlık sağlayarak dolaşıma yardımcı olabilir.
4️⃣ Dermatolog ziyareti: Mutlaka bir dermatoloğa görünmelisin. Bazen altta yatan hormonal ya da sağlık sorunları olabilir.
Unutma, düzenli ve sabırlı bir bakım ile fark görmen mümkün. 💖
Teşekkürlerrr 🙏
Cevap
18Cevap
Sıkı mı topluyorsun veya sürekli aynı yerden mi ayırıyorsun? Biberiye suyu tavsiye etmem 3-4 ay kullandım çok fazla saçımı döktü. Ama doktora görünürsen uygun takviyeler verebilirler.
Tam tersi sıkı bağlamam asla Banada iyi gelmiyor gibi geldi biberiye
ektirmek icin zahmete girmek ve parandan olmak yerine sabirli olup biberiye yagi, cam terebenti ve badem yagini saclarina sac diplerine ovalarsan ve bekleyip dusa girersen rutin hakine getirirsen emin ol gürleşir ve kel kalmazsin... Yaglari gratisten bulabilirsin
Canım sürekli alıp kullanıyorum
bioxcin kadınlar için olan düşük dozlusunu kullanacaksın. başka çaresi yok
Hangisi
Vitamin ve demir değerlerine baktırmanı ve de stresten uzak durmanı tavsiye ediyorum.
Stres hep hayatımda değerlere nerden bakılıyor
O kötü işte, stres 1 numaralı etkendir. Ben de hem stres hem de D vitamini eksikliği nedeniyle dökülmüştü, şimdi toparlıyorum
Vitamin ve demir değerlerine ise en yakın hastaneden Dahiliye bölümüne randevu alıp, kan vererek baktırabilirsin.
Üzüldüm senin adına da Olur giderim direk dahiliyeden alıyoruz dimi
Teşekkür ederim, dediğim gibi toparlıyorum...
Evet, direkt dahiliyeden alınıyor. Doktora saç konusunu açarsan hangi vitamin ve minerallere bakılması gerektiğini anlar.
Şimdiden geçmiş olsun. Dilerim en kısa sürede toparlarsın.
Cansın olur alırım Allah razı olsun 🙏inşallah inşallah
Sen de cansın, Allah senden de razı olsun 🙏🏻 hadi bakalım, güzel haberlere inşallah diyelim.
İnşallah 🙏
Bişey olmaaaz gayet doğal, ilerlemez merak etme, ama üzerine gittikçe kafaya taktikca o da sana kafayı takar
Umarım dökülmez
Dökülmez gönlün rahat olsun.
İnşallah 🙏
♥️❣️❤️ inşallah
Benim de böyle hatta daha açık. Değerlerim normal bunun için dünya para verip mezoterapiler prpler yaptirdim ama yine aynı hiçbir şey faydasız genetik sanırım
Ayy üzüldüm dayımlar kel onlara mı çekti acaba teyzelerimin öyle değil
Takip et
Genetik olabilir mi?
Var mı akrabalarınızda veya yakınlarınızda böylesi
Dayımlar kel
bi kere 2 numara yap saçları sonra da güzel bi bakım seti.
ama önce bi doktora git kan tahlili ver değerlerine baktır
Erkeksi dökülme olmuş bendede var genelde genetik oluyor ve PDR öneriyorlar düzenli minoxsidil %5 veriolar ama onu kullanmıyorum sıkıntılı bir ilaç
Minoksil bırakılınca döküyormuş o çıkanlarda o yüzden almadım
Hah evet işte bende o yüzden kullanmaya başlayınca sağlam olmayanları da 4-6 hafta arayla döküyor sonra sonra
Evet ne yapıcaz böule
Ben bir sonraki prp seansimda sorucam ama fresterit falan var onlarda kadınlar için FDA onaylı değil zaten aynı şey gibi bilmiyorum açıkçası sorucam
Sor bence
Kapalı yerde çalışıyorsun evde vakit geçiriyorsun değil mi sürekli
Tam tersi evde vakit geçiriyorum evet
Bol güneşe çık başın açık ama aşırı şıcaklarda değil kafan güneş görsün terledikçe bol yıka sabun ve çampuanaı her gün küllanma 1 gün kullan 2 gün ara ver
Beyazlıklar gördüm sanki yakıcı kimyasal boyalardan kaçın bitkisel boyalar bulursan onlar daha iyi olur olmazsa da kaliteli boya kullan iyi kuaförde vs yaptırmaya çalış
Beyaz değil de gri renk fotoda öyle gözükmüş olur öyle yaparım dikkat ederm bunlara
Özellikle yıkama düzenini dediğim gibi yaparsan dökülmeyi bırak daha da gür olur saç diplerine masaj da yap bol bol
Değerlerine baktır ve stres yapma kendine geliyor benimde öyleydi baya gürleşti
Stres arada oluyor 😣senin nasıl geçti
Hangileri
Gliserini nasıl kullandın olur gül suyu alırım
Seyrelmis devam et düzelir
Olur
İnşallah
Degerlerine baktir belki demirin düşük
Olur nerden bakılıyor
Dermatolojiye git ben gittim 2 ktu ilac verdi şampuan verdi birde içinde br sürü karışım olan yağ verdi düzenli kullan sen de
Olur giderim ama randevu düşmüyor
Düşene kadar
Biri dahiliye yazmış
Dermatoloji gittim ben en son ve lastik toka kullanma saçlarını kibar yıka masaj yaparak yıka cok sıcak su kullanma
Mantıklı dikkat ederm bunlara
Saç ayrımıdır büyük ihtimal
Ayrımın olduğu yer böule
Kendi uygulayabileceğin bir tedavisi var
Ney
Vallahi bir ilaç vardı sürüyordun biraz masaj falan uyguluyordun Bizim bir arkadaş kullandı epey bir faydasını gördü yarın öğrenip buraya yazarım
Olur Allah razı olsun senden unutma lütfen
PCOS varsa ondan kaynaklı olabilir
O ne oluyor
Polikistik over diye geçiyor. Kilon varsa olma ihtimali daha yüksek.
Kilom iyi şu an 62
Çok kötü duruyor kel sandım seni
Ciddi mi
Şaka ya biraz dökülmüş ama devamı gelirse canın sıkılır
Evwt ya
Dökülmesini engelle bence, yenisini çıkarmaya çalışma
Nasıl yapıcam
Sabun kullan öncelikle, market sabunu değil ama onlar çok faydalı bu konuda
Hangisi
Aktar larda falan oluyor yeşil sabun
Evde var
Onu kullanda daha fazla dökülmesin kadın için saç önemlidir
Önemli Evwt
Çokda kötü durmuyor bence.
Teşekkürler
biraz daha yakından cekseydin
Neden
Yaş kaç
29
Evet
Kafaya takma. Yapabileceğin en iyi şey bu.
Bazen takıyorum
Allah korusun
Doğrudur
Yaş aldıkça normaldir takılma
Olabilir korkuyorum ama
Vitamin değerlerine baktır
Olur
Ciddi dedim ben geçen baktırdım
Ne çıktı
Bişey çıkmadı stres diyo ekle istersen detaylı bilgi verirm
Ekim şart
Ama pahalı ya