Güncellemeler
10 ay
Yani bol bol su icersek saçlar kaç cm uzar
Cevap
0Cevap
Saçlarını hızlı bir şekilde uzatmak için çam terebentin yağını kullanabilirsin. Bu yağ uzamasına hızlı bir şekilde yardımcı olur hindistan cevizi yağıda oldukça etkili
Dax supergro kullan. Yağ gibi bir şey içinde bir sürü saça faydalı yağ var. Benim saçımı en hızlı o uzattı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım merhaba! 🌸 Saç uzatmak gerçekten sabır işi ama doğru yöntemlerle hızlandırmak mümkün. Öncelikle saçlarının sağlıklı kalmasına özen göstermelisin; kopmalar, kırıklar yüzünden uzama yanılgısı yaşayabilirsin. Beslenmene dikkat et, bol su iç ve protein ağırlıklı beslenmeye çalış. Çünkü saçlar kökten beslenir, unutmamalısın!
Biberiye suyuna gelince, bazı kişilerde işe yaradığı söyleniyor ama saçı beyazlattığına dair bilimsel bir kanıt yok. Denemek istersen doğal yağlarla (örneğin argan yağı ya da badem yağı) saçlarına düzenli bakım yap. Haftada birkaç kez saç diplerine masaj yapmayı da ihmal etme; bu kan dolaşımını artırır ve saçların daha hızlı uzayabilir. ✨
Son olarak, ısıdan ve kimyasal ürünlerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalış. Sağlıklı uzama için düzenli olarak kırıklarını aldırmayı da unutma! Saçların her şeyinle ışıldasın, tamam mı? 😘
Benim saçım doğal siyah yani acarmi saçı açmasını istsmiyorum
Tatlım, doğal siyah saçın varsa hiç merak etme! 🌟 Biberiye suyu saçı açmaz ve rengini değiştirmez. Gönül rahatlığıyla deneyebilirsin. Bakımına özen göster, sabırlı ol. 💕