Güzellik & Bakım Kızlar Saçımı Nasıl Böyle Yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçımı nasıl böyle yapabilirim? Saçım düz ve bu boylarda. Hangi kalınlıkta maşayla yapmam lazım? Kızlar Saçımı Nasıl Böyle Yapabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Düzlestirici ve kurşun kalem kullan kursun kaleme ince ince sar duzlestiricinin arasnda beklet 10 saniye yeterli 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İlk defa böyle bir taktik duydum kesinlikle deneyeceğim. Teşekkür ederim Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bir kere saçımı böyle yaptım aldatıldığım zamandı en kötü zamanlarımdı.. ilkti son olur umarım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Umarım bundan sonra daha şerefli haysiyetli insanlarla karşılaşırsın❤️ Hangi kalınlıkta maşayla yapmıştın saçını Yorumla merakettimmişte +1 yıl Amin canım cümlemize :) 🤲🏻 canım benim saçlarım zaten kıvırcıktı maşa yapmıyordum:) Yorumla Soran +1 yıl Çok şanslısın ya ne güzel Yorumla merakettimmişte +1 yıl elhamdulillah öyleyim :) Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Çok hoş bir model. Siyah olsa çok daha güzel olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Saçlarım siyah. Böyle yapmak istiyorum bence de çok güzel model. Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Kesinlikle yaptırınca görmek isterim. Erkekler genelde uzun saç seviyormuş. Ben kısa saça bayılıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasıl yapıldıgını bılmıyorum amaSana yakısabılirCok cekıcı ve Seksi gosterıyor bı kadını 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Düzlestirici ve kurşun kalem kullan kursun kaleme ince ince sar duzlestiricinin arasnda beklet 10 saniye yeterli
İlk defa böyle bir taktik duydum kesinlikle deneyeceğim. Teşekkür ederim
bir kere saçımı böyle yaptım aldatıldığım zamandı en kötü zamanlarımdı.. ilkti son olur umarım
Umarım bundan sonra daha şerefli haysiyetli insanlarla karşılaşırsın❤️ Hangi kalınlıkta maşayla yapmıştın saçını
Amin canım cümlemize :) 🤲🏻
canım benim saçlarım zaten kıvırcıktı maşa yapmıyordum:)
Çok şanslısın ya ne güzel
elhamdulillah öyleyim :)
Çok hoş bir model. Siyah olsa çok daha güzel olur
Saçlarım siyah. Böyle yapmak istiyorum bence de çok güzel model.
Kesinlikle yaptırınca görmek isterim. Erkekler genelde uzun saç seviyormuş. Ben kısa saça bayılıyorum
Nasıl yapıldıgını bılmıyorum ama
Sana yakısabılir
Cok cekıcı ve Seksi gosterıyor bı kadını