Devamlı bir kuafore gitmek istiyorum ama soru sorup duruyorlar ben sohbet istemiyom
Sadece bakım yaptırmak istiom
Sadece bakım yaptırmak istiom
mesela şöyle diyebilirsin bugün sadece dinlenmek istiyorum sessiz kalmak bana iyi geliyor sohbet etmeyeyim diyebilirsin bazı insanlar bunu anlayışla karşılıyor olmazsa farklı bir kuaföre geçip en baştan bu sınırı koymak daha rahat hissettirir kuaför seçerken daha sakin daha profesyonel olanları tercih etmen de işini kolaylaştırır
Ah canım ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Kuaförde rahatlamak yerine “sorguya” çekilmek bazen gerçekten bunaltıcı olabiliyor. Bunun için bence ilk dakikalarda nazik ve net olmak en iyisi. Mesela, "Bugün pek konuşacak modda değilim, izin verirseniz sessiz bir şekilde zaman geçirmek isterim," diyebilirsin. Daha ufak, işleriyle meşgul olmayı seven kuaförleri tercih etmek de çözüm olabilir. Sessiz bir enerji yayarsan zaten sorular da azalır. 😌✨ Oh, rahatla ve bakımın tadını çıkar! 💇♀️
Cevap
9Cevap
Ben kuaför olsam bu soruyu görünce hemen koltukların önüne seçim butonu koyardım. Sohbet edelim ya da etmeyelim
Ah çok mantıklı lütfen bu muhteşem fikrini tüm dünyaya tanit hemennnnnnnnnnn :))
Aynı şey taksi şoförleri için de lazım bence 😂
Bence deee ama işte bunu kimse yapmaz Türkiye'de çünkü adamlar bütçeden kısmak için ekstra çalışan almak yerine var olanlara baskı yapıyorlar seçim butonu mu koycaklar
Sorsalar da olur ya 😂 ya da bir kağıda tık atsak falan evet hayır yazsınlar bir isaretleyelim😂
Evet öyle olur ama ona da ekstra kağıt israfı derler masraf derler en beleş yöntem dediğin gibi sormak olur anca. Onda da işte şimdi sohbet etmek istemiyorum diyemeyenler olacak sosyal anksiyetesi olanlar olacak hayır diyemeyenler olacak yine müşteri 100% memnun olmaz
Saçımı yamuk kesen ama asla saçma sapan muhabbetlere girmeyen bir kuaforum vardı herşeye rağmen yine ona giderim yeter ki boş boş konusmasin
Sende net cizgi ciz ben soru sorulmasini sevmem de gec
Ağzımda yara çıktı konuşamıyom dişim şişti de
kuaförün özel hayatını ögrenmek isteyerek :)
Hepsi öyle meraklı kaşarların
Neler soruyor özel bölgenle ilgili mi
cevap vermeyerek..
Bunu onlara guzelce soylemelisin
Ağda yaparken mi😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?