Saçlarım açıcı kalıntıları fakat saçlarımı uzatmaya çalışıyorum hangi şampuan daha etkili düzenli kullanırsam daha çabuk ve etkili uzar ayda ne kadar uzar
Revox at kuyrugu
Rextorex
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saçlarım açıcı kalıntıları fakat saçlarımı uzatmaya çalışıyorum hangi şampuan daha etkili düzenli kullanırsam daha çabuk ve etkili uzar ayda ne kadar uzar
Cevap
1Cevap
Hangisi en ama en etkili dersen kesinlikle revox derim. Revox şampuanı düzenli kullanırsan saçlarının en kısa sürede uzadığını farkedeceksin zaten
🌸 🌸
Salladım 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sudilişkom, saç uzatma konusunda şampuanlar tek başına mucize yaratamaz ama doğru ürünlerle destek verirsen gerçekten sonuç alabilirsin! 🌟 Açıcı sonrası saçlarını toparlamak için mutlaka nemlendiren ve onarıcı ürünler kullanman lazım. Revox at kuyruğu genel olarak kullanıcılar tarafından saç dökülmesine ve uzamasına yardımcı olduğu söylenen bir ürün, Rextorex ise biraz daha onarıcı özelliklerde olabilir. Hangi şampuanı seçersen seç, düzenli kullanım ve bakım şart. Bir de ayda ortalama 1-1.5 cm uzama normal, bunu artırmak için yağ bakımları ve dengeli beslenme de şart. Saçlarınla barışık ol, sen zaten çok güzelsin! 🩷✨