Arkadaşlar, Restorex şampuanı kullanıp da saçları uzayan oldu mu? Fiyatı çok uygundu 9.75 TL Cidden uzatıyor olsa fiyatı bu kadar ucuz olur mu ki? Kimler Restorex şampuan kullanıyor bakalım? Restorex saç uzatır mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar, Restorex şampuanı kullanıp da saçları uzayan oldu mu? Fiyatı çok uygundu 9.75 TL Cidden uzatıyor olsa fiyatı bu kadar ucuz olur mu ki? Kimler Restorex şampuan kullanıyor bakalım? Restorex saç uzatır mı?

Restorex, çıktığı andan itibaren tavrından kesinlikle ödün vermeyen bir şampuan oldu benim gözümde. Hem fiyatı hem de kalitesi olarak çok konuşulan bir marka olduğunu düşünüyorum. Ben şampuanı ve saç maskesini kullanmıştım. Gayet başarılı bulduğum bir ürün. Saçımın uzama hızında kesinlikle bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Eski fotoğraflara bakınca daha net anlaşılıyor zaten. Onun dışında saçımı da beslediğini düşünüyorum çünkü daha bir bakımlı duruyorlar. Bu yüzden önerebileceğim bir şampuandır Restorex :)
Restorex çok uygun bir fiyatla, çok iyi çıkış yapan bir marka. İlk çıktığında gerçekten çok fazla merak edilmiş, kullanılmıştı. Her şampuan gibi memnun kalanı da kalmayanı da var bence :) Ben de denemekten geri kalmadım elbette, merak edenler arasında ben de vardım :)

Restorex saç uzatır mı sorusu birçok kişi tarafından oldukça merak ediliyor. Normal, sağlıklı bir saçın aylık uzaması ortalama 1,5 cm civarındadır. Restorex saç uzatan şampuan içeriğindeki sarmaşık özü sayesinde saçları güçlendirip, sağlıklı bir şekilde uzamasına destek verir.
Saçların uzaması tamamen sağlığıyla doğru orantılıdır. Bu sebeple Restorex şampuan sadece sağlıklı olmasına destek verir. Restorex hızlı saç uzatma şampuanıyla çıkış yapsa da şimdi onarıcı, dökülme karşıtı gibi birçok çeşidi bulunuyor.

Sadece bir kutu kullandım, saçlarda hafif sabun etkisi bırakıyor yani saçlar biraz sertleşiyor. Yanında etkili bir saç kremi kullanmanızı öneririm saçlarınızı yumuşatmak için. Onun dışında kullananlar da çok memnun kalmış, kokusu çok iyi olmasa da saçları beslemesi çok iyi.
En iyi saç uzatan şampuan listesine buradan ulaşabilirsiniz: En iyi saç uzatan şampuan hangisi?
restorexi bilmem ama biobilasında var sarmaşık özlüsü denedim işe yarıyor
bu birazda bünye meselesi
yani bende işe yarayan size faydası olmayabilir ya da tam tersi
aktarlarda satılan
mecit efendi ya da fiyto gibi markalarında şampuanları var onlarda iyi
Ciltten cilde değişir haklisin
Bayagi etkili. En son belimdeydi su an kalcama kadar geliyor saclarim. Alali iki ay olmadi
Ciddi misin? Harikaaa.. Sadece bu şampuanla mi oldu yoksa yaninda restorexin kremlerini de kullanıyor musun
Sadece restorex :) tavsiye ediyotum kesinlikle
Ciddi söylüyorsun dimi? :-I
Hadi diyelim ki ciddi degilim 10 tl kaybin olur sadece, bir ayda farkedeceksin zaten saclarinin hizli uzadigini ;) ama ciddiyim yani kiz :)
Nerde satılıyorr
İşte bir önyargı sorunsalı daha :) Bu şampuanı tamamen ucuz bir şampuan kullanmak istediğim ama bunu yaparken de saçı öldürmek istemediğim zamanlarda yaptığım araştırmada buldum. Seninle aynı şeyi düşünerek aldım hatta çok ikilemde kaldım biliyor musun? Ama kullanmaya başlayalı yaklaşık 6 ay falan oldu. Bırakamıyorum şu an resmen :) 4 ayda maksimum 2 cm uzayan saçlarım 6 ayda 5 cm e yakın uzadı inanabiliyor musun? Ben inanamamıştım :) Hiç tereddütsüz kullanmaya başlamalısın bence :)
Restorex sarmaşık özlü şampuanla karşılaşmamız bir depresyon hikayesine dayanıyor. Kendimi değiştirmek başlığı altıda sürekli saçlarımı boyatmıştım ve doğal olarak çok yıpranmasına sebep olmuştum. Güzel ve sağlıklı olan saçlarımı kendi ellerimle mahvetmek tam olarak benim yaptığıma denir. Kestirmek zorunda kaldığım saçlarımı daha hızlı nasıl uzatırım diye kara kara düşünürken Restorexi buldum. Fiyatından ötürü benim de ufak bir çekincem olmuştu işe yarar mı diye fakat düzenli olarak 3 ay gibi bir süre kullandıktan sonra saçlarımın gerçekten daha hızlı uzamaya başladığını gördüm. Gerçekten adı gibi sarmaşık etkisi yarattı. Yıllardır saçımın bu kadar hızlı uzadığını hatırlamıyorum. Ben çok memnun kaldım. Düzenli kullanımı ihmal etmezsen aynı etkiyi alacağına eminim :)
Fiyatı yüksek ürünlerin başarılı olacağı algısı bence çok yanlış. Restorex gayet olması gereken ve alınabilir bir fiyat da bence. Benim kullandığım ve gayet de hızla saçımın uzamasını sağlayan bir ürün. Diğer markalar gibi yapamadıkları işleri vaad ederek fahiş fiyat uygulamamaları da markayı benim açımdan değerli kılıyor. Hem bütçemi sarsmayan aldığım için başka bir şeyden mahrum kalmadığım bir ürün hem de oldukça faydalı bence kullanıp görmelisin:)
arkadaşlar samimi söylüyorum ben uzun saç aşığı biriyim ve 3-4 yıldır saçım uzamıyordu küsmüş çok yol denedim ve malesef olmadı aslan başı dediğimiz modelde kestirdim ve ağladım sonrasında yeni bir mağazada RESTOREX ürünü gözüme çarptı okurken bir kadın geldi saçları daha önce yanmış ve 6 yıldır uzamamış bu ürün ile tanıştığında saçı erkek traşıyken saçı omzuna gelmiş bende durumumu anlattım al dedi e haklı çıktı 2 haftada samimi söylüyorum omzuma geldi
ben kullanıyorum... geçen sene kullandım faydası oldu ama bu sene içine ilaç kattım çok kattığım için kuruttu saçlarımı hala banyoda duruyor
Kullandığın sene ne kadar uzadı saclarin
Dyosuuuuuunn? İnsallah
@imapsycho normal bir saç ayda 1,5 cm uzuyor zaten 2 cm'in nesi az ne bekliyordun acaba ayda 5 cm uzayacağını mı? 2 cm uzadığına şükret sen
Ben kullanıyordum bir ara faydalı oluyordu parlak yapıyor ayrıca :)
Woooww.. Bu iyi haber ;)
Hızlı uzama ve sağlıklı uzama gözlemledim diger sampuanlarda hiç böyle bir etki görmedi saçlarımm özellikle Restorex extra direnç şampuanı denemelisin
Uzatiyör uzatiyör hemde nasil 1 hafdada fark ediliyör. Etkili şampuan.
ben kullaniyorum hic bir sikayetim yok uzatiyor hemde ucuz
T-shop da ikilisi 10 tl tavsiye ederim gercektende uzatiyor ve bakım yapiyor
Ben yararını gördüm
Kaç ay da kaç cm uzadi
Anladm teşekkürler
İnşallah etkisini görürüm
uzatıyor evet ben hıc kullanmadım
Kullanmiyorsan nerden biliyorsun uzattığını?
dalga gecıyorum :)
Dalga denizde olur. Başka yerde geç dalganı
dalgam buraya denk geldı napayom
Berberler 😄
Hahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?