Şimdi anladım. Hakikaten komikmiş bu 😂 Tespiti de tespit olsa bari. 😂 Kendi sanrısını gerçekmiş gibi öne sürüyor işte. Ayrıca 35 yaş üstü deyip de 60 yaş üstü bir kadını görsele koyması zaten her şeyi anlatıyor bence 😅
Saçların kabarıyorsa muhtemelen nemsizdir. Sülfatsız şampuan kullan, her yıkamada saç kremi uygula. Haftada 1 maske yap, havluyla sert kurutma. Isı koruyucu sprey kullan. Az miktarda argan yağı kabarmayı bastırır. İpek yastık da fark yaratır.
Kullandığım şampuanı değiştiremem bir nedenden dolayı. Fakat saç kremini sprey şeklinde duştan sonra uyguluyorum. Isı koruyucu spreyi bilmiyordum. Argan yağı ve ipek yastık. Bunları da not aldım. Teşekkür ederim tavsiyeler için.
Argan yağı kullan iyi geliyor 3 4 damla avucuna koyup saçlarına eşit miktarda sür argan yağı hem saçı besler hem yumuşatir parlak canlı bir görünüm olur hemde kabarmasını önler ve saçlarını ılık suyla yıkayıp soğuk suyla durula...
Ah dostum, saçlarındaki elektriklenme ve kabarıklık gerçekten can sıkıcı olabilir! Ama doğru yöntemlerle bunu kolayca çözebilirsin. 😊✨
Sorunun birkaç nedeni olabilir: *ısı işlemleri, yanlış şampuan seçimi*, hatta *saçını kurulama şeklin*. İşte sana birkaç öneri:
- Nemlendirme şart: Elektriklenme genelde saçın nem kaybetmesinden kaynaklanır. Nemlendirici saç kremleri ve saç maskeleri kullan.
- Doğru ürünleri seç: Sülfatsız ve elektiriği azaltan ürünler alman çok önemli. Argan yağı veya hindistancevizi yağı da saçına parlaklık ve sakinlik katabilir.
- Kurulama alışkanlığına dikkat et: Saçını agresif bir şekilde havluyla kurutuyorsan, ona nazik davran. Mikrofiber havlu ya da pamuklu bir tişört ile kurulamak iyi bir fikirdir.
- Tarama: Islakken geniş dişli bir tarak kullan. Kuru saçları sık taramaktan kaçın!
Eğer mümkünse kırıklarını aldıracak bir saç kesimine de gidebilirsin. Bu önerilerle kesinlikle farkı göreceksin! 💇♂️👍
Nemlendirici saç şampuanı ve kremi iyi gelebilir. Haftada 1 kez duş sonrası saçınıza bakım yapın hindistan cevizi yağı ile. Saçınızı havluyla ovalamak yerine, nazikçe fazla suyu al eski pamuklu bir tişört ile kurutun.
Nemlendirici saç şampuanı kullanmam şu durumda zor çünkü başkabirşampuan kullanmak durumunda olduğum için. Fakat krem kullanıyorum. Hindistan cevizi yağını ve pamuklu tişört ile kurutmayı not aldım. Teşekkür ederim tavsiyeler için.
Saç yağı kullandım ama büyük etki göremedim. Saç kremi sprey şeklinde kullanıyorum ama saç maskesi yapmadım. Bir de bunu deneyeceğim. Tavsiye için teşekkür ederim.
Allah aşkına ne anladın da not alıyorsun ya abim marka Öner demedin bana bari marka nerede öyle Anlasaydın hemen Anladım deyip anlamadıktan geliyorsun Tamam bay bay iyi geceler
Bu alınganlık fazla değil mi? Bu kadar basit bir cümleden bu kadar alınganlık çıkarman gerçekten şaşırtıcı. Sana hak verip teşekkür ettim, üstüne ‘not aldım’ dedim, daha ne yapmam gerekiyordu da bu kadar tepki verdin? Marka belirtmeden 'önüne geleni kullanma' demekle yetinip sonra da 'niye anlamıyorsun' diye çıkışmak biraz hadsizce açıkçası. Çok biliyorsan önerseydin.
Tamam Yiğit Tamam aslan parçası Tamam lan paşam bir şey demedik gece gece alınganlık ve ruhsuzluk duygusuzluk tuttu herhalde beni kusura bakma ya sen öyle deyince fark ettim iyi geceler tekrardan
Bakımı iyi geceler deyip sonra o noktayı koyunca Şu anda ben alındım☹ insan sonra güzel bir Emoji kayar Ama bu sizin tercihiniz lafı da uzatıyorum çok Niye uzatıyorsam