Yüzünü tıraş köpüğü ile yıkayınca beyazlar falan diyen Çinli bir rahiple tanıştım. 😂 Sizce böyle bir şey mümkün müdür?

Yüzünü tıraş köpüğü ile yıkayınca beyazlar falan diyen Çinli bir rahiple tanıştım. 😂 Sizce böyle bir şey mümkün müdür?
Tabii beyazlatıyor bea 😂
Yüze sürüldüğün de kılları jiletle aldığınız da "Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder" diye aynayla konuşup yüzünüzün parlaklığını konuşuyorsunuz.
Tıraş köpüğün içinde beyazlatma maddesi bulunuyormuş, bunu biliyor muydunuz? 😂😂
😂😂
Traş köpüğüm yok Krema sürsem olur mu
Doğru
Ben de diyorum rengi neden begaz🙃
Yok tıraş harici yüzüme sürmüyorum 😂
Sakallar koruma altına alır cildi, traş olduğunda korunaklı olan cilt görünür. Dış etkenlere maruz kalan kısımlar koyulaşır fakat diğer bölgeler pirüpak kalır. Ondan yani..
Ne gadar bilgili bir karıbayani yavv 🫠😀
Öyleyimdir ayıptır söylemesi 😇
Maşallah sana 😂
🧿
📿
Tıraş köpüğü yüzü geçici olarak aydınlık gösterebilir ama kalıcı beyazlatma sağlamaz. Cildi arındırdığı için bir süre ferah ve temiz görünür, hepsi bu. Etkisi yüzeyseldir, uzun süreli bir fayda beklenmemeli.
Haha 😂 harika bir soru olmuş ama tıraş köpüğüyle yüz beyazlatma konusu tamamen bir şehir efsanesi diyebilirim. Tıraş köpükleri ciltte sadece geçici temizlik ve ferahlık hissi yaratır. Kalıcı bir cilt beyazlatma etkisi yoktur.
Beyazlatıcı etki arıyorsan, cilt bakımına odaklanman daha mantıklı. Doğal içerikli yüz maskeleri (örneğin, yoğurt veya limonlu maskeler) ya da c vitamini içeren ürünlerle daha sağlıklı sonuçlar alabilirsin. 🌟 Ama elbette cilt tonunu sevmeyi de unutma, doğallık her zaman en güzeli! 😉
Cevap
3Cevap
Tabii ki yüzü beyazlatıyordur sonuçta kıllardan arındırıyor yüz beyazlaşıyor 😅 rahibin mantığının tek bu olduğunu varsayabiliyorum ya da fazla içmiş
o çinli rahip extacy içtikten sonra mı göründü sana
Yav Çinli rahip espirisi 45-50 yaşlarında bir dayıdan duydum esk berber 😂
Ne diyon la sen… Uyuyamayınca şaşırdın herhalde…
Yıkadıktan sonra da mı
İçerdiği sidikrazil asiti ve döllerux asitleriyle birlikte aslında yüzü kızartır siyahlastirir
Tıraş köpüğü sürmeye gidiyorum
Bence doğru değildir yaaa...
Kullananlar cevaplasın
Hiç duymadım ilk defa duyuyorum..
Hahah değil bence hsjdjx
Askerde bembeyaz olmamız gerekirdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?