Genel de erkekler ilk kriterlerin de hep beyaz ten süt gibi tabilirler kullanıyor da
Beyaz ten gerçekten söylendiği kadar dikkat çekiyor mu?

Genel de erkekler ilk kriterlerin de hep beyaz ten süt gibi tabilirler kullanıyor da
düşündüğün gibi değil bu yüz şekli ve yüz orantisi ile ilgili bizim güzellik anlayışımıza uymayan ama sadece beyaz tenli olan birini bu beyaz tenli güzel demeyiz yüz oranı ile ilgili öyle olsaydı beyaz tenliler hiç estetik olmazdı değil mi? beyaz tenli olup beğenilmeyen milyarlarca kişi var ve bu tek beyaz tende değil öbür tenlerle de ilgili mesela adriana lima da beyaz tenli değil bu onu çirkin yapmıyor yüz orantisi yüz şekli ve diğer faktörler onu güzel yapıyor... beyaz teni güzel bulabiliriz ama sadece beyaz ten bir kişiyi güzel yapmaz...
Esmer ten sevende çok. Ben hepsi olabiliyor normalde beyaz tenliyim ama yanarım bronzlasırim bazılari kızarıyor yanmıyor ama ben istesem esmerleşirim . Kışin aşıri beyazım ruh gibi oluyorum hatta bazen yazında esmer olurum baharlarda buğdah benim favorimde en sevdiğim buğday ten canlı bir renk ne beyaz ruh gibi ne de amele yanıği gibi esmer değil yani buğday ten en güzeli
Beyaz ten güzel bir ten rengine tabikide ama soluk beyazlar görüyorum asla güzel değil. Mesele aslında ten renginde değil bu renklerin alt tonunda saklı. Soğuk alt tonlu bir beyaz ten aşırı soluk duruyorsa kötü oluyor. Sıcak alt tonlu beyazlar daha güzeldir. Kişinin alt tonuna bağlı çekici olup olmadığı bana göre.
Görüş
60Görüş
Bence esmerlerden daha fazla dikkat çekiyor.
Başkasını bilmem ama benim için gerçekten beyaz ten ayrı bi ilgi çekici...
Beyaz tenli ve hafif balık etli kadınlar beni benden alıyor...
Erkekler beyaz teni daha çok seviyor, kadınlar esmeri.
Beyaz tenlıyım ama dıkkat ceker mı bılmem 😂 sevgılımı sormam lazım
Yani söylediği kadar dikkat çekiyor belki daha fazla
Beyaz ten, kızıl saçlı
Bu ikili muhteşem oluyor.
Bence de öyle lakin kötü anlamda değil insanin gözüne farklı güzel geliyor
Bakır saçlı ise bide evet
Esmerler çok egolu duruyor kibirliler genelde oda itici yapıyor
ne egosu ya sfghsfgsfg beyaz tenliler kucağını açıp bekliyor mu
öyle bi kafa yok insanların beyaz sarışın sevdiğini herkes biliyor
30 tane resim düşün 1 tanesi hiç ellenmemiş bembeyaz ama diğerleri siyah ile kaplı :/
Önemli olan güzel pürüzsüz ve çekici olmasıdır.
Fazla cilt sorunu, yolunmuş tavuk gibi olanlar iyi durmuyor.
Güzel cildi varsa bronz da seksi oluyor
İnan o kadar fark ediyor ki...
Kumral biri çok güzeldi ve benden hoşlanıyordu ancak ne yaptıysam olmadı.
Neden olmadı
Hoşlanamadım, çekici ya da afedersin cidden kadınsı bir albenisi olamıyordu
Çok mu esmerdi yani sadece teni mi böyle gösterdi onu
Teni buğday rengiydi, yüzü de öyle.
Bana çekici gelmemişti kişiden kaynaklı da olabilir
ten renginin tonuna göre insanlar sevecekse ilişki kabul etcekse ebesinin *mı
Göz rengi, ten rengi, dişler, ses vs bunlar hepsi fiziksel unsurlar ve insanın beğenip beğenmemesini etkiliyor.
Her insan ayrı bir dünya, izninle istediğim şeyden etkileneyim.
sevgi falan filan dış görünüşe bakıyor
Tamam işte ben de hiç etkilenmemişken, duygusal yakınlık hissetmiyorken kalkıp kabul etseydim daha mı iyiydi?
Bu insana sadece kötülük etmiş olurdum
neyse sevilen sevilsin sfghsfg her şey erkekler tarafından sevilmek beğenilmek değil dimi sonuçta
Ya şöyle, ortak arkadaşlar vasıtası ile haberim oldu ve ben kendim aynı duyguları beslemediğimden konuşup üzmek istemedim.
Umarım çok daha iyisine denk gelir
Kadın gibi görünüyorsa rengin önemi yok. Ama aşırı siyah biraz itici
Bende tüm sevgililerimden duydum süt gibisin kaymak gibisin vs vs hoşlarına gidiyordu
Bence çekiyordur ben de kadında beyaz erkekte esmer seviyorum tabi butunlemesjne güzellik onemli ancak erkekler beyaz tene genel olarak önem veriyor bunu biliyorum
Benim bedenim beyaz ama yüzüm esmer memleketimden dolayı olabilir
@slajeett anne tarafından bence
Memleket neresi
@Spesifik27 konya
@slajeett evet herkes beyaz
Konya’da sıcak olur evet olabilir
Konya mi kesin hamur işinden etliekmekten dir 😅
Olmaz reis😅
Yani bir yorumun altına bu kadar yorum çok tuhaf🤨
Bı konya lafı geçince dikkatimi çekti Konya'da çalışmaya başladım da 😅😅😅
Kadınlar çokta dediğin gibi değil sanki
@Lessismore_ konya çok güzel etli ekmeği de öyle koca yaz oradaydık dedem dışarı çıktığımızda hep götürürdü
Nedense aynı duygulari paylaşmıyoruz
@Lessismore_ o ne demek anlayamadım
Çokta takılma beybisi aynı dili konuşmuyoruz dur belkide 😅
@Lessismore_ su yorumun ile anladım evet bencede mana anlam bulamıyorum
Belki başka bir soruda başka bir yorumde diyorum o zaman 🫡
@Lessismore_ bu ne demek şimdi
Çok gevezelik ettim başkasının yorumunun altında k bakma şenlik değil 😬
@Lessismore_ 😕 anlamadım neyse
Dikkat çekiyor ama esmer cilt daha iyidir kolay kolay cilt lekeleri olmaz ve geç kırışıklık oluyormuş. Beyaz tenin sıkıntıları var yani maalesef
Benim de aksine beyaz tenliyim sıkıntılarım oluyor. Çevrem genelde esmer hiç bir sıkıntıları yok 😂 biliyorum kişinin kendi elinde olmadığını
Erkeklerin kadınlar hakkındaki düşünceleri uzun zamandır önemsiz kanka
Bence pürüzsüz ve canlı buğday ten daha güzel ama yüz ve vücut hatları vb ten renginden daha önemli
Beyaz tenli olmak güzel ama zor güneşe zor çıkıyorum 😏
Bana göre açık ten siyah saç kara göz yakışıyor insanlara
En İyi Görüş