İtici
İtici değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saç ve sakalını boyayanlar var ama bana garip geliyor. Saçımda beyazım yok ama sakal ve bıyıkta beyazım var. Açıkçası benim olduğu şekliyle daha çok hoşuma gidiyor.
İtici mi meselesi ise tamamen kişide nasıl durduğuna bağlı
Beyaz saç ne kadar boyansa da diplerinden yine beyaz gelir ve erkekte bu çok dikkat çeker. Bıyıklar da öyle. Ben erkeklerde kır ta da beyaz saçın doğal haliyle daha karizmayik olduğuna inananlardanım. Keyifli günler. 😎
Bu zamana kadar deneyimlerimden şunu öğrendim ki, insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşamalı! Eğer bir erkek saçını boyatarak daha iyi hissedecekse neden olmasın? Bence iticilik gibi bir durum asla söz konusu değil. Bu tamamen kişinin kendine olan saygısı ve özgüveni ile alakalı. Kendi içinde mutlu olan insanlar, dışarıya ışık saçar 😊
Açıkçası, bu konuda asla yargılayıcı olmaya gerek yok diye düşünüyorum. O yüzden "İtici değil" demek en doğrusu! 🙌 Saçın boyalı ya da doğal olması değil, insanın kendine yakışanı en iyi şekilde taşıması önemli bence. 💇♂️ Unutma, herkesin tarzı kendine güzeldir. 🎨
Cevap
6Cevap
Bazılarına çok yakışıyor. Örneğin Doğan Duru. Adam 51 yaşında taş gibi gözüküyor.
Değil ne güzel işte adamlar bakımlı özenli ama yakışması ile de alakalı tabi
Kır saç erkeğe karizma katıyor zaten o yüzden gerek yok.
Kumral olabilir bu şekilde. Siyah çok kötü gözüküyor.
Kır saçlı erkek çekiciliği var boya yapmasınlar
hersey dogal guzel ben kır saçı yakıstırıyorum
Bence tuhaf kaçıyor ya doğal durmuyor beyaz da yakışıyor erkeğe bence boyamamalılar..
Evet itici. Ölümün rengidir saçtaki beyaz. Ölümü gizlemenin lüzumu yok
kac yasinda olduguna bagli ama kir sac guzeldir
%53 itici demiş Allahaşkına ya, eşim de boyuyor ara sıra daha çekici oluyor erkekte bir kadın görüşü tabiki
Erkeğe kır saç yakışır
çok kötü duruyor
İtici duruyor evet
Hayır itici değil
Daha çekici olduğumu söylüyorlar
Bize yakışır kır saç
Bazı tiplerde çok sarıtıyor gerçekten :)
Kimisine yakışıyor bence
hayır değil bence
Kır saç gayet de yakışıyor bence
Bana itici geliyor
Yaş 23 e dayandı bende bile var beyaz saç.
İtici degil
Hayır değildir
İtici evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?