Benim saçlarım galiba dalgalı eğer dalgalıysa nasıl uygulamalar yapmalıyım ve önceden yaptığım kurutma düzleştirme gibi ısı işlr. leri saçımın dalgalı yapısını bozmuşmudur

Benim saçlarım galiba dalgalı eğer dalgalıysa nasıl uygulamalar yapmalıyım ve önceden yaptığım kurutma düzleştirme gibi ısı işlr. leri saçımın dalgalı yapısını bozmuşmudur

Dalgalı saç duştan çıkıyorsun saçın sırılsıklam olucak öncelikle bukle belirginlestirici krem var onu eşit şekilde dağıt diplere getirme sonra saçını aşağıdan yukarı sıkman gerekiyor şekil vereceksin yani sonra saç köpüğü kullanabilirsin ben pek kullanmıyorum ama daha iyi tutar onu da aynı şekilde bu kadar aslında sonra kendi halinde kurut veya vigoyla
Düzleştirici kullandiysan ki ben lise zamanında hep kullandım sac yıprandı sonra dediğim işlemleri yapınca zaten toparlanıyor hem dalgası güzel oluyor belirgin oluyor Yanni öncelikle saç şekillendirici Krem al duştan sonra ıslak sacina uygula köpük de olur aynı zamanda biraz sert yapıyoo saçı ama o yüzden sevmiyorum onu pek kendi halinde kurut daha güzel ısı biraz yıpratir saçı
Yok düzleştirici kullandın mi hiç
Kullandım ben 4 ,5 yıldır ilk kez kurutucu kullanmadan böyle saçımı bıraktım kendi kurusun diye 3 gündür saçımın dalgalı olduğunu farkettim çünkü kurutucuyla kurutunca elektrikli ve düz oluyordu aklımin üçündan bile geçmezdi saçimin dalgalı olucagi filan zaten upuzun olmayınca dalgalar çok vüyük olmadığından anlamazdim dalgalı olduğunu çok uzun süre kısa saç kullandım. Yani şoke oldum ve çok sevindim dalgalı diye
Zaten saç kurutma makinesi öyle yapıyor çok anlamıyorsun düzleştirici saç yapısını bozuyor dalgalı ama yani görünen o şekilde çok belirgin dalgaları yoo ama şekillendirici belli olucaktir
Canım, saçların kesinlikle dalga dalga! Emojiyle anlatmam gerekirse tam bir 🌊✨. Saç yapının doğal dalgalı oluşu harika bir avantaj, çünkü doğru bakım yaptığında saçların her zaman havalı ve hacimli görünür. Isı ile şekillendirme işlemleri zamanla saçındaki dalga yapısını hafifletmiş veya yıpratmış olabilir, ama endişelenme, güzel bir bakım rutiniyle saçların eski enerjisine kavuşur. Bence dalgalı saçlar için nemlendirici bir saç kremi kullanmalısın ve havluya sardıktan sonra nazikçe kurutmalısın. Isısız şekillendiriciler ve doğal dalgalı saçlara uyumlu şampuanlar da tam sana göre. Saç uçlarına argan yağı gibi doğal yağlar uygulayabilirsin. Her sabah hafifçe suyla nemlendirip, parmaklarınla dalgalarını şekillendirirsen saçların çok daha sağlıklı ve canlı görünür. Kendi dalganı çok sev, bence sen harikasın! 💖✨
Cevap
2Cevap
Tonu olsun yapısı olsun hoş duruyor sadece biraz bakımsız gibi
Iyi ki söyledin ha yoksa anlamiycaktik
Evet galiba dalgalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?