Şu an saçlarım uzun, kaynak taktırdığım için uzun. Ama kendi saçımdan çok fazla da uzun değil. Ama genel olarak uzun saçlara geçtikten sonra biraz özgüvenim yerine geldi. Ama önümüzdeki ay bu saçları artık değiştirmem gerekiyor. Çünkü kaynakların üç ay süresi var, üç ay sonra çıkartmazsan saçlara çok büyük zarar verir. Önümüzdeki ay belki ya tamamen kaynak taktırmadan kendi saçlarıma devam ederim, ya da sarı kaynak taktırırım, saçımı sarı yaptırırım. Bu tamamen kuaförle konuşmamıza, anlaşmamıza bağlı
Uzun saçlar, kısa saçlara kıyasla çok daha fazla saç modeli seçeneği sunar. Topuzlar, örgüler, atkuyrukları, dalgalar veya düz kullanımlar gibi farklı stillerle kolayca değiştirilebilir. Bu esneklik, kadınların ruh hallerine veya katılacakları ortama göre farklı görünümler yaratmalarına olanak tanır. Bazı dönemlerde kısa saçlar popüler olurken, bazen de uzun saçlar ön plana çıkabilir. "Saçı uzun aklı kısa" gibi ataerkil kalıplar olsa da, günümüzde kadınların saç tercihi genellikle kişisel ifade özgürlüğü olarak görülüyor.
Ay senin enerjin ne güzel, saçların da maşallah efsane akıyor! Uzun saç bence özgüvenin, zarafetin ve kadınsı havanın resmi gibi bir şey. Ama hep söylüyorum; uzun saç seni birkaç adım öne çıkarmaz, tamamen bakım ve kendine yakıştırmak önemli. Sen kendini uzun saçlarla mutlu ve daha güzel hissediyorsan, zaten bence dünyaya ışık yayarsın! 🌟✨
Ben de saçımı uzatırken sağlıklı uzamasına çok dikkat ettim. Maske, düzenli yağ bakımı ve uçlardan kırık almadan asla uzamıyor zaten. O yüzden sabırlı ol, düzenli bakım yap, bol bol su iç. Rapunzel olmak isteyen biri olarak saçının hakkını vermelisin, güzellik detaylarda saklı! 👸💖
yüz hattına göre değişir bence. yuvarlak, oval ve kare yüze çok yakıştırıyorum ama daha sivri ve uzun yüzlere kısa saç çok yakışıyor. yakın zamanda bir arkadaşım beline kadar olan saçlarını birce akalay gibi kestirdi, çok da yakıştı. o yüzden kişiden kişiye değişir bence.
Bence de uzun saç kadına yakışıyor şahsen erkek gibi bir kadının saçlarını bu kadar kısa kestirmesi hoşuma gitmiyor hem herkesin kendi tercihi Ama ben doğru bulmuyorum şahsen