AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Siyah saçlı ve beyaz tenli kızlar bin kat fidana güzel öyle diyenler seni kandırmış
İlla renkli gözlü olmak zorunda değil ama sarışın kızlar iyi bence yani boyatınca
kızıl sevdasını pek duymadım ama evet biz erkekler sarışın kızları daha çekici buluruz
Bir bayan olarak bende kızıl sarışın severim bilmem daha çekici duruyor tabi yüz güzelliğide😂😂
Bence o sekile fazla degilde kalbindeki iyi niyete bakilmali bu cok guzel olur sevgide devamli olur
Çünkü mâl oldukları için ciddi anlamda akılları bambaşka çalışıyor
Güzel bulduğumuz için ve bazıları cinsellik içinde sarışınları seviyor
Kadınlar hep güzel ama beyaz ten siyah saç mükemmel
Kızlarda sarışın kızıl sevsin neden ağlıyorsunuz ki kısasa kısas 😄
Sarılarınınkını pembe gördükleri ıcın mesela benı kız pembe
Doğuştan neyse onu seviyoruz. Güzellikte olayın saç rengiyle hiç alakası yok
Tamam ya uzulmesen bide esmer ayarla üçünü de alcam 😂😂🗽😂
abaza kesim öyle seviyor benim eski sevgilim siyah seviyordu renkli gözlüleri komik buluyordu
Kadının saçı renginden ziyade göz göze gelmemiz daha çekici uzun süreli
Sarışını bilmem de kızıl bir kadına ayrı bir hava ve tarz katıyor
Ben doğal güzelliği daha çok severim
aynen ya renlkli gözlu olucam diye lens takiyor bir dogal goz ler nerde bir sarısın dogal saclar kızıl saclar nerde yaaa kaıdnlar bir anlasa
Bazılarına sarışın ve kızıl olmak da yakışır eskiden ben esmer sevmezdim şu anda daha sıcak bakıyorum herkesin ayrı bir güzelliği var 😉
evet
Sen esmer misin
yok beyaz tenliyim sacım koyu kendı rengi
Yine de merak ettim genelde esmer olanlar kafaya takıyor da bir mahsuru yoksa tipini merak ettim
Kıskanma sana bakmiyoz diye
ayyy cok komiksin:))) yuruyen ego
İçin gidiyo deme o sarışınları esmerleri görünce çok güzeller hepsininde yanında 190 lul çocuklar Allah ayırmasın 🤣
ahahaha:))))
Erkekler her şeye sevdalı
Sarışın değil de kızıl bi harika bence
ne sarışın seviyorum ne kızıl
Kızıl harbi güzel oluyor.
Benim öyle bir derdim yok
Cidden erkeklerin ne dediklerini umursayan var mi
Esmerler seviyo
Sarışın out
Kızıl 👍
Yapay seviyorlar
dıkkat cekıcıya ondan
Sarışın sevmiyorum.. kızıllar çekici geliyor
Kızıl değilde sarışın seviyorum evet.
esmerin da ayrı tadı var öyle deme
Beyaz ten olsun yeter
Neye sevdalı olursa olsunlar çokta fifi
Benim için öyle değil sarışın ve kızıl olsun yeter
Esmer seviyorum ben veya soğuk sarı
Daha çok ilgi çekiyor.
£sc olanlar daha çok ilgi çeker doğru
@chaserublyy Her saçı sarı olan ve kızıl olan esc ise dediğinde haklısın.
Evet ucuz ve varoş duruyorlar bal köpüğü daha güzel
@chaserublyy Hafif bi kıskançlık sezdim sanki. :D
Porschesi olan audisi olanı neden kıskansın?
@chaserublyy Onu da kıskanana sormak lazım, bu şekilde sert çıkışıyorsa demek ki yarası var gocunuyor olarak anlarım.
Senin gibi ucuz et talepçisi oldukça şeriatin gelmesi çok da zor olmaz gibi. Olan bizim gibi normal kızlara olacak.
@chaserublyy Karşındaki insanı hiç tanımadan bilmeden, düşüncelerini, görüşlerini, siyasi duruşunu bilmeden, ön yargılı bir şekilde iftira atıp yalan yanlış bir şekilde konuşmak da senin kaliteni düşürür, benim değil. Dediğin hakareti de sana iade ediyorum. Al o ucuz et dediğin sosislilerden tepe tepe kullan.
Sarışın neyse de kızıl yaşlı duruyo
Bu resimdeki kızıl saçlınin Instagram var mı güzelmiş 😀
Ben de cozemedim
Kızıl sevdası sarışın degil
Onlarda özgüven yok canim o yüzden
Orjinal , doğal olsun
Görsellere bakınca neden olduğu belli olmuyormu )))
Ben sarışınım ama böyle bir sevdam yok
Yakışana yakışıyor da bazısına gitmiyor
Tam benlik konu, Bİ BİLSEM?
Kızıl dururken sarışın kim kpk
Kediler hareket eden her şeye tepki gösterir :))))
Bizim erkeklerimize kadın olması yeterli maalesef
Öyle bir sevdam yok
Çok güzel renkler diye
Kendilerine sormak lazım..
Çünkü vajinaları beyaz ve içi pembe
Gerçekten slksın😂😂😂😂
Konuştu kara girdap
Saç rengiyle orayı nasıl bağdaştırdın gerçekten erkeklerin aklı bu kadar mıydı
Kes kara yılan
Saç rengi değil. Orijinal sarışınlardan bahsediyoruz biz
Açıklamayı oku önce boyadan bahsedilmiş kızıla sarıya boyayanlar” neden soru başkayken kendi aklınla ilerliyorsun😄
Güzelim o kadar yorgunum ki haftanın son günü ve bitiğim. Bi de sorunun baş kısmını okudum. Sen kara da beyaz da olsan haklısın hayatım😂
Tamam kara sıçan çok konuştun git o kıllarını al bari🤮
Görüyorsunuz dimi, düzgün yaklaşsan konuşsan bile çemkiriyor. Aşağılamak için erkek köle istiyorsan yanlış kişinin yanındasın. O ben değilim
Aptl cümlenin en sonunda ne yazdığının farkında mısın erkek beyni neden böyle mk
İşte kadınların geneli böyle. İyi davranırsan ezmeye çalışırlar. Kötü davranıp tersleyip toksik olursan senden iyisi olmaz. Güzel güzel açıklama yaptım güzelim dedim hemen tırnak geçirmeye çalıştı. Bu örnek burada kalsın gelecek nesil için kaynak olsun
Ulan sanane benim ha beyaz ha kara rezil rüsva seni birde kendini aklamaya çalışıyor kimse yemez bunları başka yere hadi
Kendimi aklamaya çalıştığım yok ki. Hınçınca saldırman ortada. Güzel davranış efendi erkek görünce aşağılama ezme huylarınız başlıyor. Ümitcan uygun tiplerine ölüp bitiyorsunuz. Sana iyi güzel üslup sunduğum an çirkefliğin zirveye ulaştı. Örnek bir kanıtsın
Sen şimdi bir kadının organına pembe beyaz dedin diye efendi mi oluyorsun yürü git şurdan dalga geçiyor aklınca birde tabş ki ezilecek bir tip olduğun için gerekeni yapıyorum sizin pis organınızı ortalığa dökmüyoruz en azından
Bize pis diyene bak. Sen önce akıntı durdur
Rezilleştikçe rezilleşiyorsun
Tamam beyni sadece sekse çalışan erkek tipi konuşman bittiyse gidebilirsin
Şimdi de abazalıkla suçladı beni. Tarihe not gibisin
Yrm nesin peki
Aaa ne kadar ayıp böyle küfürler, yakışıyor mu sana
Erkek beyni tersine düşünüyor işte
Esc sevdası diyelim ona ajsjsj
Neden böyle bir düşünce tarzına sahipsin
Sevmiyorum çünkü TC kizlarini
🤨
Hahahah yanımdan dahi geçemeyen ezik Türk kızı ayak tozum dahi olamazsin ezik neyini kiskanicam erkekler sizin gibilerini kullanıp dikip atıyor ahahajai
Bu kişinin sıkıntıları var
Yok kanka sevmek zorunda değilimmm Türkleri ve o kokuşmuş karilarinizi
Kankan değilim ilk olarak, sevmek ve sevmemek tamamen senin tercihin, hakaret ve kötü ithamda bulunmak senin düşüncenin önemsenmediği olarak verilen bir mesaj, insanlar nasıl yaratıldı ise sende öyle yaratıldın, saygı duymak zorunda olduğunu sana hatırlatmak isterim.
Kanka o zaman gelip yorum yapıp ağlamayacaksiniz saygıda duymuyorum sevmiyorum ki sizin ne dediğiniz umrumda dahi değil yani önemsenmiyorsunuz kankacim ha ağlama ozaman yorumumda diktir ol kokuşmuş karilarinizi alın gidin bu kadar basit
Bende senin masa arkadaşın değilim tavırlarına dikkat et türk qrspplariyla karıştırma beni diktir ol git hade
Sen s. Takmazsan ben hiç umursamam tavırlarımı, sana istediğim gibi yazarım, ağzın bozuk belli, küfür ve hakaret ile kötü yola düşüp kurtulamayan insan olabilirsin.
Hahahah ulan sen kimsin ki la bende seni umursamam ayrıca ben daha inadim sen durmasıni bilmezsen ben hiç durmam sen nerenin ittiiisinki benimle sidik yarışına giriyorsun oooorrrpnun oğlu
Çok şükür sizin TC qrssspularindan kat kat namuslu ve iffetliyim halada kızım sizinkilerin yaridan çoğu patlak onlariaa sizin gibi gvatlat alıyor işte bkun layığı sidik derler misali
Sen kendini namuslu ve iffetli olarak ifade ediyorsun, gerçekte Allah bilir neler var içinde.
Benim içimde ne olup olmadığı seni alakadar etmez o Rabbimle benim aramda ayrıca Allah'ım biliyor beni yani insanlarin beni bilip bilmemesi zerre s... km'de değil işine gelen yanımda durur gelmeyen skkktr olur bu kadar basit
Yani buraya gelip bana iki fq.. hiseyi savunmaya kalkma
Anana küfür etseler bu kadar yalakalık yapmazsın
Tanımadığım kişinin yorumuyla nasıl yalakalık yapmamı düşünüyorsun, anneme hakaret etmen bişey değiştirmez çünkü küfür sahibinin annesine gider, o yüzden çok s. takmam, kendini düzeltmeni sana tavsiye ederim, küfür olayını azaltmazsan ileride arkandan konuşan çok olur “kötü birisi” niteliğinde diye
Ya benim arkamdan konuşsalar ne mk s... me bile takmıyorum ki öyle köpeklerle çok geçmişim oldu hepsine dersini verdim seni ilgilendirmez benim durumum sana kalmadı ayrıca annene ben küfür ederim demedimki şurdan bir kaç tane erken gelip anana bacina sövse bu kadar tepki veremezsin ayrıca senden öğrenecek değilim çeki ve düzeni sen kimsinki bana akıl veriyorsun olmayan yarım aklınla ezik
Madem öyle ise benim yorumumda neden ağlıyorsun hacı SG ozaman ajsjsj
Ağlıyor muyum, senin psikolojik ve ruhsal sorunların var bence
Yok ben senin ananı sktm ondan öyle oldu
Çekici geliyor
Sarışın ııııyyyy hiç sevmem Esmer hassas yerim
iyi gonlune göre olsun inş:)
Adamsın
Olur amin
@günes121212 teşekkürler Esmer misin yoksa
@günes121212 🤣😅
guzeller
Kızıl çok iyi çünkü
Yok benim için farketmez güzel olası kafi
@AudreyHepburn10
Sen erkekmisin
@mardinliiii4735 kadınım
Ama kadın erkek güzel olsun yeter ten ilk kriterim değil.. sarıdır beyazdır güzel değildir vs
Yakışana yakışır