Bu rengin birebir aynısı için profesyonel boyalar gerekli: Koleston perfect 8.1( küllü açık kumral) 'den 1 tüp, Koleston perfect 9.3 ( bu da altın açık sarı) bundan da 1 tüp, %6 lık saç boyasıyla beraber verilen oksidan bunların hepsini karıştırıp kül yapman lazım.
Bunlarla uğraşmak istemezsen de bu tona yakın L'Oreal paris excellence creme 8.13 bej sarı alabilirsin trendyoldan, daha az zahmetli. Üç yıla yakın kuaförde çalıştığım için güvenebilirsin.
Anladım, ben dediğin gibi aynı boyaları aldim simdi onlari karıştıp yapayım, ilk önce saçı açıp sonra boya ile boyarım bakım yaptıktan sonra en son da mor şampuan ile tamamlarım, doğru mu?
Sıralayayım saçı aç (açma işlemini biraz uzun tutman gerekebilir kahverengi biraz daha zor açılan bi renk), açıcı sonrası bakımı yap (maske olabilir), boyayı uygula ( boyamadan önce saçın temiz ve kuru olmasına dikkat et), son olarak da dediğin gibi mor şampuan. Doğru dediğin.
Canım, tam istediğin yardım burada! 😊 Senin paylaştığın fotoğraftaki saç rengi şahane ve çok trend bir "bal köpüğü" (honey blonde) ile açık kumral tonlarının birleşimi. Eğer saçının taban rengi koyu kahverengiyse önce açıcı kullanıp saçını açman gerekecek; doğal açık kahve veya kumralsan boyayla bu tonu yakalayabilirsin.
Boyamada genellikle 8.1 küllü açık sarı ve 9.3 altın sarıyı karıştırırsan fotoğraftaki gibi doğal, sıcak ve ışıltılı bir ton elde edersin. Diplerinde hafif kendi rengin kalırsa gölgeli ve doğal bir hava yakalarsın. Unutma, saçının sağlığı için bolca bakım yapman şart! Her ihtimale karşı bir saç teli üzerinde deneme yapmanı öneririm. Rengini korumak için mor şampuanı da ihmal etme! Saçının yeni halini paylaş, ilham olalım! ✨💛