Güzellik & Bakım Nolur yardım edin saç boyası bilgisi olanlar? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ama gerçekten yardım edin malum kuaförler çok pahalı bu saçı nasıl yapabilirim Nolur yardım edin saç boyası bilgisi olanlar? Cevapla Pahalı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Şehrinkralı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Saç rengini açık tenli olduğun için yine bu tonlarda yapmanı öneririm sarıya boyatıp bakım yapabilir veya başka açık renge boyayabilirsin. Bakım yağlarını kullanırsın daha bakımlı durur, açık renk daha iyi gider diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Mehmet9901 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ne yapmak istiyorsunuz ki bu saça zaten çok güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu saçtan istiyorum anlaşılamadı sanırım Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı. Güzel saçların, bir şey yapamana gerek yok 0 8 Yorumla berfinellaaaa +1 yıl Az yıpranmış bence Yorumla KaanCarry +1 yıl Hayır saçların güzel bir şey yapacam diye dahada bozma 😂 Yorumla berfinellaaaa +1 yıl Kanka benim saçlar değil ki ben başkayim zjxnkzjxkdd Yorumla KaanCarry +1 yıl Kanka senin saçların da güzel onlarada hayran oldum jsns Yorumla berfinellaaaa +1 yıl Heee öyle söyle o zaman kankam xmxkdkeosos Yorumla KaanCarry +1 yıl Sen yazdığına göre sana demiş olduğumu anlaman lazım KANKAM dksjns Yorumla Soran +1 yıl Bu resimdeki saçtan istiyorum 😄 Yorumla KaanCarry +1 yıl Yap o zaman kanka ablam kendş yapıyor send yaparsın Yorumla
berfinellaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Az biraz bilirim söyle bakim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saçımı açtım küllü sarı ile boyadım ama gri oldu😟 tekrar sarı yapmak istiyorum Yorumla