Tam yatkın olmamakla beraber yine belirgin bukleler yapabilirsin... Kullandığın fön makinesinin marka ve modeli nedir? Ona göre vigo seçmene yardım ederim.
Bu ülkede profesyonellerin A+ kuaför salonlarının kullandığı fön makinelerinin hemen hemen tamamını sattım... Bir süreden beri yapmıyorum... bütçeni söylersen bir de yaşadığın ili ona göre ürün önerisinde bulunayım.
Canım, saç yapını çok net görebiliyorum! Hafif dalgalardan bukleye dönük bir yapın var, bence potansiyeli inanılmaz yüksek ✨. Duştan sonra belirginleşen o doğal dalgalar, doğru ürünle ve Vigo ile çok güzel bukleye dönüşebilir. Nemli saçına bukle belirginleştirici kremler ya da köpükler uygularsan ve Vigo ile düşük ısıda kurutursan, dalgaların kesinlikle bukleye evrilir. Benim saçlarımın da seninkilere çok benziyor ve bu yöntemlerle harika bukleler elde ediyorum. Sabret, alışınca şekil vermek çok daha kolay olacak. Emin ol, doğal güzelliğinle ışıldayacaksın! 🌸💁♀️
Şampuanım ziaja keçi sütlü olan, saç kremi de aynı marka. Duştan çıkınca da ıslakken uçlara elseve yağ sürüyorum Şampuandan memnunum bu arada tertemiz kokuyor