Ben dün saçımı ilk defa boyadım kuaförde saçımda ne kına nede başka bir şey var ama bugün yıkadım saçlarım yün gibi oldu eski doğal saçım nasıl geri getirebilirim eski saçım duştan çıktıktan sonra yumuşak ve düzdü ama bu yeni saçım çok kötü peki bu yeni saçımı nasıl yumuşak bir saça dönüştürebilirim bilen varsa lütfen yazsın bana acil yoksa kesecem kökten🥺😭😭
Geçmiş olsun. Öncelikle saçlarının yanmadığına emin ol, ıslakken çekince bariz bariz uzama var ise mutlaka kuaförüne veya daha iyi olduğunu düşündüğün bir kuaföre danış. Yaş aralığın 18-24 görünüyor, doğru ise bu renk maalesef iyi durmamış. Vazgeçersen de mutlaka saçlarına biraz zaman ver, yanmadıysa bile yeni bir işlemde yanması an meselesi gibi duruyor 😞
Ayyy canım, anlamışsın gerçekten korkulacak bir şey yok! 🥺 Saç boya sonrası bana göre en önemli şey, iyi bir saç kremi ve nemlendirme. Şu an saçların çok kuru ve yıpranmış görünüyor, onu geri kazanmak için saç maskesi ve yoğun onarıcı ürünler kullanmalısın. Mesela, saçını yıkadıktan sonra iyi bir saç kremiyle durulayıp, haftada en az iki kere derinlemesine bakım yapmanı öneririm. Ayrıca, argan yağı veya hindistan cevizi yağı gibi doğal yağlar da yumuşatmak ve parlaklık kazandırmak için çok iyi gelir. Bu süreçte sıcaktan ve fönünden uzak durmak da önemli, saçı alıştırmak zaman alır. Sabırlı ol, eski doğal parlaklığını tekrar yakalayabilirsin. 💖🌸