Saç Bakım Dyson gerçekten iyi mi? zeynepdamla06 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hayır abartılıyor Evet gerçekten çok işe yarıyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Saç için merak ediyorum almayı düşünüyorum Dyson gerçekten iyi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Düzleştirici de var bende çok memnunum Airwrap ı 5 yıl önce aldım çok kullanmadım güçsüz geliyor en son ayarda bile 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Düzleştirmede iyi dalga her saçta sonuç vermiyor benim saçım asla dalga tutmaz yarım saate eski hali. O yüzden değmez benim için 1 0 Yorumla
Babelissk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kullanlara sormak gerekir bi süpürgeye o kadar para vermem. Ama saç şekillendirici ona değer 1 0 Yorumla
Alsesdsa Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Çok çok iyi. Dünyada saçına zarar vermeyen hava üflemeli başka cihaz yok. 2 0 Yorumla
Sıbbel_ Takip Et Xper 2 Yaş: 46 1 yıl bence abartı. Güzel tamam ancak diğer ürünlerde o işi yapıyorlar. Ben kullanıyorum Ömrü bittiğinde tekrar alımıyım bilmiyorum 0 0 Yorumla
yourlabanana Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl en son çıkan modelini magazada denedim bayağı güzel oldu ama kendim yapamam diye almadım. arkadaşımda var hiç kullanamıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl hayır. süpürge var bizde hemen şarjı bitiyor. salonu süpürüyoz hemen bitiyor şarjı 1 0 Yorumla
Kimselik12 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Denedim iki saniye sonra söndü saçım bir işe yaramıyor 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Saç Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bence değil ya 0 1 Yorumla zeynepdamla06 1 yıl Neden peki muadil başka ürün de iş görür mü diyorsun Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Düzleştirici de var bende çok memnunum Airwrap ı 5 yıl önce aldım çok kullanmadım güçsüz geliyor en son ayarda bile
Düzleştirmede iyi dalga her saçta sonuç vermiyor benim saçım asla dalga tutmaz yarım saate eski hali. O yüzden değmez benim için
Kullanlara sormak gerekir bi süpürgeye o kadar para vermem. Ama saç şekillendirici ona değer
Çok çok iyi. Dünyada saçına zarar vermeyen hava üflemeli başka cihaz yok.
Merhaba
Para tuzağı
bence abartı. Güzel tamam ancak diğer ürünlerde o işi yapıyorlar. Ben kullanıyorum Ömrü bittiğinde tekrar alımıyım bilmiyorum
en son çıkan modelini magazada denedim bayağı güzel oldu ama kendim yapamam diye almadım. arkadaşımda var hiç kullanamıyor
Evet iyi ben çok memnunum
hayır. süpürge var bizde hemen şarjı bitiyor. salonu süpürüyoz hemen bitiyor şarjı
Çok iyi bence kullan
Denedim iki saniye sonra söndü saçım bir işe yaramıyor
Bence değil ya
Neden peki muadil başka ürün de iş görür mü diyorsun
Saçı diğerleri kadar yıpratmadığı kesin