Güncellemeler
+1 yıl
Yüzü de çok çirkin bence ya 😂fare suratlı
Yüzü gayet iyi sıkıntı yok, ama bu kadının fiziğini tek beğenmeyen ben miyim? Birincisi çok zayıf ve bacak boyu çok kısa yani en ufak kıvrım yok dümdüz. Kalça yok, gogus yok tahta gibi ya ama yüzüne bir lafım yok

Ha tabi yağ tulumu olmasından iyidir kötü diyemem ama taş gibi de diyemiyorum ya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yüzüde hosuma gitmiyor benim
Yani öyle çok güzel değil
Makyajla filan ortalama
Göğüs var burada ama estetik😂 bacakları uzun ve ince kısa bacaklı kısa boylu bi kadın değil
Bacak boyu oldukça kısa bence
Gayet uzun bacakları vücudu dolgun olmayan kötü oluyorsa gözünüzde kötü
Kanka zaten boy yok bu kadın da 1.63 bacak boyu nasıl uzun olur 😂
+ olarak birkaç yıldır bu kadın giyimine saçına makyajina ekstra efor sarfetmiyor bunu dışardan gören herkes farkeder. Tayt düz cropla çıkıyor 0 makyaj saçlara şekil verilmemiş hangimiz böyle geziyoruz ki yaşı da var gerçekten eskiden de kilosu böyleydi fakat daha feminen giyinen bi kadındı aksine spor çok nadir giyerdi oralarda daha kadınsı daha seksi görünüyor bunun en büyük etkeni giyimi saçı makyajı tabiki çünkü bence halen gayet güzel fakat psikolojisinin iyi olduğunu düşünmüyorum
Boy yok mu internette mi yazıyor 163 ben hastalarimin boylarina baktığımda 160 olduğunu iddia eden herkes 150 ve civarı nerdeyse bu kadına kısa denilmesi komik geliyor 160 165 boylarinda olduğu iddia edilen ünlülerin bir çoğundan uzundur bu kadın aksi halde eski kocalarinin boyu 155 falan bu mantikla😂🤏🏻
Yok be kisa baya belli yani 1.63 den fazla olamaz fiziği yok bacak boyu da çok kısa
Knka kötü fotolarını mi koydun acaba 😄
Kadın zayıfsa benim suçum ne 😂
Vileda sopası
Çok kötü
Kanka valla taş gibi kız
Kemik taşı sanırım 🙏