kuaför istediğim rengi yapmadi bambaşka bir renk yapti ve yaptığı renkte düzgü

n olmadı tek renk değil renk farkları var
kuaför istediğim rengi yapmadi bambaşka bir renk yapti ve yaptığı renkte düzgü

n olmadı tek renk değil renk farkları var
Bazen saçın gücü yeterli gelmez ki ilk gün illa çiglik olur bi kaç yıkama sonrası düzelir bayağı bi alt zeminde turuncu çiglik vardı herhalde külü yani cilasını biraz fazla yapıp bekletmiş kötü durmuyor ama mat yorgun kendi yağına ve bir kaç gün dinlenmeye ihtiyacı var bir kaç yıkama sonrasına bakın ona göre yardım alın karamsar olmayın bu tonlar ilk bi kaç gün böyle bazı saçta
Cilayı çabuk sürmek ister ve her tarafa eşit dağıtmak ta önemli dir bazı yerlerde kül bazı yerde yeşil ön planda yanda biraz pembemsi kül eleman hatası da olabilir ya da kuaförün saçı yormamak için yaptığı cila hilesi yıkama sonrası eşitlenir bu aktıkça
2 gün yikama dedi
İki gün evet yıkamayın yıkarkende ufacık karbonat koyalım avcumuza şampuana rengi dengeler kararında kılar küllü ve yeşilli pembeli yerleri sabırlı olmalısınız saçı yorup ve yakmasından iyidir şu an gitseniz de pek bişey olmaz sadece olan saça olur yanar kopar kırılır çünkü yorgun Yeni işlemden çıktı ve mat kuru önümüz yaz ter deniz güneş zaten onu açıp tatlandıracak çok güneşte denizde kalmamak şartıyla tabi bu da kuruyup kopmasına etken
İlkokul beşinci sınıf öğrencisine suluboyayla sarı saçlı anne resmi çiz desen vallah bundan daha güzel yapardı 😂😂
Geçmiş olsun. Tüketici hakem heyetine 😂
napsam ya
Su iç soğuk olsun
Ah, bu gerçekten çok can sıkıcı bir durum olmuş! 😔 Kuaförün, tam istediğin şekli ve rengi tutturamaması, hele bir de bu kadar yüksek bir ödeme yapmışsan seni hem maddi hem manevi anlamda zorlamış olmalı. Saçında yapılmak istenen işleme göre, belki de yeterli bir açıklama yapılmamış olabilir. Ama sonuç asla seni memnun etmemiş gibi duruyor.
Yapabileceğin şeylerden biri, kuaförle konuşup memnuniyetsizliğini net bir şekilde dile getirmek ve düzeltme talep etmek. Özellikle profesyonel yerler, müşterilerinin memnuniyeti için sık sık düzeltmeler yapmayı teklif eder. Bunun dışında, başka bir profesyonelden de düzeltme hizmeti alabilirsin ama bu süreçte saçlarının yıpranmaması için bol bol bakım yapmayı ihmal etme! 💆♀️ Saç maskesi ve doğal yağlarla saçlarını toparlamaya odaklanabilirsin. Kesinlikle moralini bozma, sorunlar çözülür! ✨
Cevap
13Cevap
9 bin TL ne ya normal boyamış hani ombre falan yapsa anlıcamda
demi ben öyle istiyordum sen saçını nerde boyattın
Ben evde kendim boyuyorum 10.1'le
bence başka kuaföre git
9 bin TL mi bir saç boyası valla kadın olmaz zormuş
ay bide istediğim gibi yapsa neyse bu ne bir tarafı gri diğer tarafı değişik bir renk
Şikayetini belirtseydin o kadar para vermişsin memnun çıkman lazımdı oradan.
belirtsem ne fayda daha kötü yaparlardı
Bilmiyorum ama belirtseydin keşke
şimdi bu aradaki grilikler yıkayınca akıcak dediler banyo yapınca bakalım akıcak gidicek mi gitmezse yazıcam
Bence de akmazsa söyle git seni memnun etsinler ben böyle istemedim de
9 bine realistik manken alırdık Neriman, niye masraf ettin saçına
Güzel bir görüntü olmamış. Kuaför değiştirmekte fayda var.
Buna 9 bin mi aldı berbat etmiş
bide güzel yapsaydı hakkımı helal ermiyorum
Moral vermek isterdim ama olmuyor:(
ağlıcam ya bin lira bile vermem ben bu saça evde boyanmış gibi
Be renk istedin önceki rengi neydi
Parayla çirkin olmak.
Cidden kötü olmuş
bari tek renk yapsaydı bir tarafı gri bir tarafı değişik bir renk ve 9 bin tl
Evde boyanmış gibi olmuş git tekrar düzeltsinler
Arada yesillenmeler var
selam ben kuaforum ne istedinki sen
ya ben daha farklı geçişli ışıltılı canlı sarı istedim bunu yaptılar