Saç Bakım Saçlarımı kestane kızıl yapsam daha mı iyi olur? barbie_defnoii Takip Et Xper 2 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sevdiğim adam kürtlacım esmerim kurt bakışlım borazan sesli sevdiğim adam hangi türlü severdi acaba 🥺 Saçlarımı kestane kızıl yapsam daha mı iyi olur? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Daha sağlıklı olur bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bir ara kapanmıştın sanki ne oldu Defne. Neden açıldın. Kızıl yakışır evet. Güzel olmuş. 0 0 Yorumla
mandalinahaniiim Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Masallahh abla bu ne güzellik🧿 0 1 Yorumla barbie_defnoii 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
simlilitavsan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Nerden bilelim abla kürtlacına sor dkcj 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Memeleri göstermeyince ne kadar çirkinsin lan :d 0 0 Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kızılın yakışmadıgı bir kadın gördüm ilk defa 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 910 cevap paylaştı. Poyraz bul şu kızı 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Saç Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. biyle daha iyiii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Daha sağlıklı olur bence
asiri guzelsin ya senle sevgili olan erkek cok sansli
Biraz daha koyu kızıl olsa daha hoş durur bence
Bir ara kapanmıştın sanki ne oldu Defne. Neden açıldın. Kızıl yakışır evet. Güzel olmuş.
Masallahh abla bu ne güzellik🧿
Teşekkür ederim
Nerden bilelim abla kürtlacına sor dkcj
aaa normal bir şekilde soru gelmiş
Memeleri göstermeyince ne kadar çirkinsin lan :d
Hayır yüzüne gitmemiş
Kızılın yakışmadıgı bir kadın gördüm ilk defa
Bende kızıl seviyorum
Abla saçının rengi güzelmiş
Kurt adamım , kıllı yarim
Daha iyisi lazım sana
Olur