Sade durmak istemiyorum ama kızıl tonlarını da kullanmak istemiyorum bu nasıl sizce

Sade durmak istemiyorum ama kızıl tonlarını da kullanmak istemiyorum bu nasıl sizce

Cevap
5Cevap
Bu kimin saçı?
Ne bileyim
Böyle sorulmaz ki bu 😂 saç rengi varda senin tipin belli değil ten rengin belli değil yüzün belli değil böyle karar verilmez buna
Şunan kullandığım daha sıcak sarı beyaz tenliyim o yakışıyor bide gerçek hayattada sordum yani 30 tane renk gösterdim finale bunu bıraktılar
Valla benim ergenliğimden beri beyaz tenli kızlara zaafım vardır ama beyaz tenli kız da her zaman simsiyah saç olmasını severim aşırı yakışıyo. Oldum olası o tip kızlara ilgim olmuştur karakter harici tabi, sarı kızıl falan hiç sevmem nedense
Bende siyah saçlı olmama rağmen siyah kullanmam çünkü sarı olduğum zaman iltifat çok alıyorum 😂
Valla sarıyı oldum olası sevmem, beyaz tenlilere zaafım vardır ama siyah saç bembeyaz ten olunca böyle duru güzellik geliyo gözüme. Sarı falan direk sıradan geliyo 😂
Bilmiyorum yakışmasından kaynaklıdır belki çünkü siyahta denedim evd kimse beğenmedi saçımı 😂
Evdekileri boş ver sen onlar ne anlar 😂 baya beyaz mısın sen
Dayı he beyazım ne yapacaksın Allah rızası için
Sordum ne yapcam mk hemen bi triplere giriyosun hayırdır?
Sorma bişi yapmayacaksan ml ml abazalığa gerek yok
Abazalık ne alaka ulan mk andavallı arkadaş siz nasıl bi beyinden yoksun tiplersiniz her şeyi abazalığa çekiyosunuz harbiden olmayan beynine s0kym senşn ben ya
Ya yürü hemen r yapma
Ne r si mk ahrazı sana ten rengini sorduk diye abaza diyosun mk davarı nerde büyüdün sen? Kalk sg şurdan ya
normalde dogal saçın ne renk
Normal mi kimsede görmüyorum ki bazı tarz saçları
Siyaha yakın bir renk ama bu renge dönmekte sorun yaşamam kuaför sağlam
Gayet güzel gibi 🤔
Çok güzel
kullu sariii
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu saç rengi harika bir seçim! 😍 Doğallıkla dikkat çekiciliği mükemmel bir dengede buluşturuyor. Küllü ve platin tonları bir arada, bu da modern bir hava katmış. Eğer sade durmaktan kaçınıyorsan ama çok iddialı olmadan farklı bir şey denemek istiyorsan kesinlikle ideal bir renk bence. Özellikle kış aylarında bu tonlar soğuk havayla muhteşem uyum sağlar. Saçının bakımlı görünmesi için düzenli maske yapmanı öneririm. Bu tarz açık tonlarda Nemlendirme ve parlaklık veren ürünler saçını daha da çarpıcı yapar! 🌟