Saç Bakım Sizce bu saç rengi nasıll? filosofia Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçımı da beyazlayana kadar boyatmam diyordum ahxkzhzslshal Sizce bu saç rengi nasıll? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Güzel bence 0 0 Yorumla
serafettinkansiz Takip Et Yoda Yaş: 121 , eic 100% +1 yıl Yüzünün rengine ve şekline göre de bir görmek lazım. Buradan tam bir kanıya varamadım :) 0 6 Yorumla filosofia +1 yıl Bana yakışır mı diye sormadım ki zaten 😀 Yorumla serafettinkansiz +1 yıl İşte yakışmış mı bi baksaydım yani :) Yorumla filosofia +1 yıl Ya boyatmadım kii Yorumla serafettinkansiz +1 yıl Bu sen değil misin? Yorumla filosofia +1 yıl Yoo Yorumla serafettinkansiz +1 yıl Tamam 🥴 Yorumla
Horikitasuzune Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Güzel ama ten rengine de bağlı 1 2 Yorumla filosofia +1 yıl Beyaz tenliyim Yorumla Horikitasuzune +1 yıl Olur o zaman Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bence çok güzel 0 0 Yorumla
jülidemermercin Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Benim doğal saçım ❤️ benimki biraz daha koyu ama 0 11 Yorumla filosofia +1 yıl Seninki siyah değil mi ya Yorumla jülidemermercin +1 yıl Yok aşko perwolle yikamistim bir keresinde ondan öyle görünüyor Yorumla filosofia +1 yıl Espri yeteneğin de iyiymiş knk Yorumla jülidemermercin +1 yıl Burcun ne Yorumla filosofia +1 yıl Tahmin et Yorumla jülidemermercin +1 yıl Tepeden baktığına göre ya aslan ya da yay diye tahmin edeeermişim Yorumla filosofia +1 yıl Tepeden baktigima nerden kanaat getirdin Yorumla jülidemermercin +1 yıl Aynı şey bende de var aşko Yorumla filosofia +1 yıl Bu sorduğum sorunun cevabı mi aw Yorumla jülidemermercin +1 yıl Vibe aldım Yorumla filosofia +1 yıl Vibe mı aldın Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Saç Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Iddali 0 1 Yorumla filosofia +1 yıl Biraz 🤏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güzel bence
Yüzünün rengine ve şekline göre de bir görmek lazım. Buradan tam bir kanıya varamadım :)
Bana yakışır mı diye sormadım ki zaten 😀
İşte yakışmış mı bi baksaydım yani :)
Ya boyatmadım kii
Bu sen değil misin?
Yoo
Tamam 🥴
Güzel ama ten rengine de bağlı
Beyaz tenliyim
Olur o zaman
Bence çok güzel
Çok güzel
Güzell