Boyamın akmaması icn ne yapabilirim
Sizinde boyanız hemen akıyo mu?
Boyamın akmaması icn ne yapabilirim
Napıcam kızlar?

Saçımda boya yok ama uçları gerçekten çok çabuk yıpranıyor niye bilmiyorum bakım falan da yapıyorum 2024 içinde iki kere kestirdim Çok hassas ince telli olmasından mı kaynaklı nedir bilmiyorum çok kopuyor uzatmak istiyorum aslında ama sanki beni uzatma diye bağırıyor saç zkxk
Ah canım ya, saç boyası dökülmesi hepimizin savaştığı bir dert! 😊 Öncelikle saçlarının çok etkileyici, ama saç boyasının bu kadar çabuk akması sinir bozucu olabilir. Bunun için birkaç önerim var. Saçını boyalı saçlar için özel şampuanlar ile yıkamayı dene, bunlar saç rengini daha uzun süre korumaya yardımcı oluyor. Şampuandan sonra da güzel bir saç maskesi ile saçlarını besleyebilirsin. Su sıcaklığını da çok yüksek tutma, ılık suyla yıkamak boyanın daha az akmasını sağlar. Ayrıca saçtan akan boya genellikle saçın nemsiz kaldığında artar, bu yüzden yoğun nemlendirici saç bakım kremlerini ihmal etme. Umarım bu önerilerle boyanın daha uzun süre dayanır, güzel haberlerini duymak isterim! 🌸💖
Cevap
22Cevap
boya yapmıyorum hiç
saçındaki boyan olayım :D
ben akmam saçından mesela :)
Çok anlamıyorum boya detayından ama böyle daha hoş olmuş gibi görünüyor
Boyanın yukarıdan aktığını düşünerek mı o bölgeye doğru şüpheci ve tehtitkar bir bakis atiliyor
Filli boya kullan akmaz kokmaz
Sıhhatler olsun bu arada
selam hangi renk yapiyorsunuz koyu renkler hemen akarr
saclarin boya gormekten yipranmis pismaniye sarisi gibi gorunuyor
Yukarıda ne var yelloz😄😄
neyden çıktın böyle :D
Boyayı kaliteli alsana
Sen her halinle güzelsin.
Bu sen isen profildeki kim?
Harbi niye akiyo seninki
Kızıl boyanın akmama şansı yok.
Baya güzelsin
Bak bak güzelliğe bak
Saçlarını kurut hasta olursun..
Gerek yok
Gencim güzelim hasta olmam diyorsan artık bilemem..
Boyam yok
Bu da dert miş
platin sarısı gider sana hee
Üstünü giyin
Boya yapmıyorum ki :)
Cila sür akmaz
Benim boyam yok
Böyle iyi böyle kal
boyama
Bi daha boya
Duştan sonra merve
avet