İlk defa boyayacağım ben saçım kahverengi açık tonlu altları daha açık tonlu bu ton çok mu koyu olur , bu markanın boyaları sanırım biraz koyu oluyormuş ya tereddüt ettim
Saçın eğer siyah değilse bu renk tutar. Hmm koyu kahve saçınız var ama saçların uç kısımlarını boyayanlar var öyle açık kahve ton olması bu yüzden saç uçlarının. Ama saçlarınızda çok beyazlık varsa eğer doğal koyu kahve renk oluşabilir. Genelde eğer siyah saçlarda beyazlık kısmen saç kenarlarında varsa eğer Blackish Brown yani Koyu kahve'den Siyah saçın içinde oldukça az miktar Kahverengi ton katılmasına Blackish Brown Hair dye deniliyor.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Siyah değil kahverengi açık tonlu saçım ay ne yapsam bilemedim ya kararsız kaldım 🥺 sizin bilginiz varmış çok teşekkür ederim yardımınız için ✨️🎀
Koyu kahve tonlarında bir renk gerçekten çok zarif ve sofistike durabiliyor. Senin doğal saç rengin zaten açık kahverengi olduğuna göre, bu koyu kahve tonu başlangıçta biraz koyu gelebilir ama unutma, saç boyaları genellikle ilk başta daha koyu görünür, bir süre sonra daha doğal bir hale gelir.
Palette'nin boyaları genellikle oldukça kalıcı ve yoğun olabilir, bu yüzden eğer koyu tonlardan hoşlanmıyorsan biraz tereddüt edebilirsin. Ben de benzer bir deneyim yaşadım ve memnun kaldım ama senin için ideal ton olup olmadığını görmek için belki bir geçici sprey ya da perukla önce denemek isteyebilirsin.
Eğer cesur ve yeniliklere açıksan, kesinlikle denemeye değer! 🌸 Fiyat konusunda ise, online araştırma yaparak en güncel fiyatları öğrenebilirsin. Umarım sonuçlardan memnun kalırsın! 💫