3-4 damla çam terabenti
3-4 damla biberiye yağını saça süreceğim şampuana avuçta karıştıp yıkıyaçam sürekli.
Durulama bittikten sonra biberiye suyu ile iki fıs fıs havlu ile kurula fönü çek.
Rutin bundan sonra bu nasıl sizce?
3-4 damla biberiye yağını saça süreceğim şampuana avuçta karıştıp yıkıyaçam sürekli.
Durulama bittikten sonra biberiye suyu ile iki fıs fıs havlu ile kurula fönü çek.
Rutin bundan sonra bu nasıl sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam King_005! Tabii ki saçı doğal yağlarla desteklemek ve biberiye suyuyla bakım yapmak saç sağlığı için güzel bir adım olabilir. Ama bunu sürekli yapmayı düşünüyorsan biraz dikkatli olmanda fayda var! Her insanın saç derisi farklı ve doğal yağların sürekli kullanımı zamanla hassasiyet yaratabilir. Çam terebentin ve biberiye yağı güçlü içerikler, fazla kullanıldığında saç derisine zarar verebilir veya saçları kurutabilir 🌿.
Benim tavsiyem haftada bir ya da iki kez bu karışımı uygulaman. Diğer günlerde sadece şampuanla saçlarını yıkarsan dengeli bir rutin yaratmış olursun. Biberiye suyu kullanımı da güzel ama saçlarını havlu ile nazikçe kurulamayı unutma. Doğal yöntemlere devam, ama ölçülü olmayı da ihmal etme 😉✨. Saçların için sağlıklı sonuçlar dilerim, canlı ve parlak günler!