Saç Bakım Biberiye suyu yapmak için fazla biberiye kullandim az suyun içinde bir şey olur mu? Sadeceyorgunuz Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Zararı olur mu kullansam canlar? Güncellemeler1 yıl Saçlarım için yazmayı unutmuşum Biberiye suyu yapmak için fazla biberiye kullandim az suyun içinde bir şey olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Birazcık sıcak su ekleyerek onu seyretebilirsin çok fazla biberiye olursa çok koku yapıyor 1 0 Yorumla
Minebkr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bende kullanmak istiyorum saçlarıma işe yarıyormudur acaba 1 4 Yorumla Sadeceyorgunuz 1 yıl Evet saçlara iyi geliyor da yağını kullanıyordum şampuana katıp ama bu hali daha iyi hem katkı maddesi yok hem de sonuç alan çoğu kişiyi tanıyorum Yorumla Minebkr 1 yıl Öyleyse bende kullanayım umarım faydası olur yağını kullan demişlerdi bana da Yorumla Sadeceyorgunuz 1 yıl Yağını şampuanın içine koyabilirsin🫠 Yorumla Minebkr 1 yıl Öyle de olur aynen Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Tadı zaten değişik olur, bitki çaylarını çok koyu içmemek gerekir 1 4 Yorumla Sadeceyorgunuz 1 yıl Saçım için demiştim yazmayı unutmuşum orada :) Yorumla didakdik 1 yıl 😅😅 saçın içinse sorun olmaz☺️ Yorumla Sadeceyorgunuz 1 yıl Tamammm Yorumla didakdik 1 yıl ☺️☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birazcık sıcak su ekleyerek onu seyretebilirsin çok fazla biberiye olursa çok koku yapıyor
Bende kullanmak istiyorum saçlarıma işe yarıyormudur acaba
Evet saçlara iyi geliyor da yağını kullanıyordum şampuana katıp ama bu hali daha iyi hem katkı maddesi yok hem de sonuç alan çoğu kişiyi tanıyorum
Öyleyse bende kullanayım umarım faydası olur yağını kullan demişlerdi bana da
Yağını şampuanın içine koyabilirsin🫠
Öyle de olur aynen
Tadı zaten değişik olur, bitki çaylarını çok koyu içmemek gerekir
Saçım için demiştim yazmayı unutmuşum orada :)
😅😅 saçın içinse sorun olmaz☺️
Tamammm
☺️☺️
olur aşko seyreltmen lazım biraz
Her şeyi sürmeyin saçınıza
Saç içinmi
Acıdıysa kullanma
Saç için 🫠