arkadaslar kykdayım kettleım yakalandı aclıktan olucem acaba soguk suda yarım saat falan beklese olur mu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır soğuk su ile olmaz maalesef
Olur mu sence? onu aç öyle çiğ ye daha iyi soğuk suya koysan çöp olacak yani
cig yemeyi de dusundum de oyle de sosunun falan tadı yok ya kuru bir sey yicem
Karnın doyar en azından :D
Ama soğuk suda yapıp sos eklesen de olmaz yani çöp her şekilde
suyunu suzucem zaten azıcık yumusasa😔😔 hani erzagım hic yok degil var da ben tatlı delisiyim full seker cikolata dolu oyle biraz atıstırdım da kusucam artık tek tuzlu seyim noodle cok zor durumdayım ahhshaajshha
Herşeyin bir usulü var eger ishal ve mide fesatligi cekmek istemiyorsan yapma ve illa noodle yemek zorunda degilsin aç bitir salam al
dassak mı geciyosun kankam
Hayir doğrular eğer hoşuna gitmediyse özür dilerim
bu saatte kykdan cıkıp nasıl salam alayım saat normal olsa zaten ya yemek siparis eder ya da marketten bir seyler alırım su an tek imkanım indomie noodleım
Sabaha kadar kendini tutman imkansiz gun boyunca bişey yemediysen keske ketıli yakalaymasaydin ama dediğim gibi soğuk suyla kesinlikle olmaz kendine zarar verme
Kıyamam ki. Tanıdık odalara girip dolaplarindan al. sabah söylersin ne yediysen de alırsın
ay oyle sey oluurr mu yurttan atılırım valla zaten arkadasım yok nakil geldim bu yurda, gecen seneki yurdum olsa zaten rakı sofrası kurar otururduk yapayalnızım hahshahagsha
Ha tanıdık yoksa yapacak bir şey yok. Dolabına bimden birkaç paket bisküvi al unut. Böyle zamanlarda çıkarır yersin
2 saat sonra kantin açılır. Sık dişini. Biliriz öğrenciliği 😅 az aç kalmadım 😆
2 saat dayanacak takatim kalmadı sigarayla istahı kesicem mecbur hhshajagaha
Hiç unutmam bir gün aynı şu anlattığın duruma hatta daha agirina düştüm. 2 saat daha yemesem abartmıyorum hastanelik olacak durumdaydım. Belki haftalar önceden kalma ekmek buldum. Islayıp yediydim 😅
sefillik diyince de biz yemin ederim ya HAHAHAJAHSJHAHAGA
😆😆 güzel yaşa yıllarını. Yarınlara yatırım yapmayı da unutma
Yemeyin şu pis şeyleri yazık size, kır 2 yumurta daha faydalı
kykda ne yumurta kırması abicim oyle imkan olsa sence ben soguk suyla noodle yapmayı dusunur muyum ben sana sıcak su yok diyorum bana yumurta kır diyorsun ya
Ben alt tarafı okumadım kusura bakma ama bisküvi yesen daha iyi ama o da yok dersin şimdi
Evet olur.
Şişer zaten
olur diyen tek kisi sensin… guveneyim mi…
Ben gurmeyim kızım.
Güven tabi
Ama suyunu az koy
Ütü falan varsa ütüyü ısıtıcı olarak kullanırsan daha sağlıklı olur.
ayy ben utuyu niye hic dusunemedim yaaa cam kapta utuyle su ısıtmaya calısayım allah victor hugo beni gorse sefilleri bastan yazar ya cok tesekkur ederim🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ben ütüde kuru fasülye bile yaptım.
Olur öyle öğrencilikte merak etme :D
Abla ya ağlarım olmaz ki 🥺
kız aglama 2. senem benim ben bu garibanlıklara aclıklara alısıgım da ilk defa sıcak susuz kaldım hahshahagsha
Olmaz
sakın ypma
kız niye hic mi olmaz ya
yok knk rahatsız bile olabilirsin rezil olma hastane hastane uğraşma
Olmaz tabii ki