yksye hazırlanıyorum ve yaklaşık 2 senedir saçlarım önlerden açılıyor ilk çok fazla saçımı yıkadığım için sandım belki de ondandır ama dökülme karşıtı şampuan aldım argan yağı vs kullandım bi faydasını göremedim ne yapmam lazım daha 20 bile olmadım babam 42 yaşında onun saçlarında dökülme bile yok bi dayımın saçları seyrek o da 30 yaşında
Benim de aynı kardeşim ya. Ben de 21 yaşıma giricem 18 yaşından beridir dökülüyor. Son 6 aydır baya açıldı önler. Seninki gibi var. Benimki ortadan da seyreldi biraz. Ayrıca benim kafa yapısı da kötü seninki o kadar kötü değilimiş
Ben de sınava hazırlanıyorum 2 yıldır depresyondayım. Daha adam akıllı çalışmaya başlayamadım. Bir de çirkinim ben. Saç dökülmesi de eklenince özgüven kalmadı
Merhaba, canım 😊 Öncelikle yaşına göre yaşadığın saç dökülmesi seni endişelendirebilir ama doğru adımlarla bu durumu yönetebilirsin. Evet, dökülmenin altında genetik faktörler olabilir, ama stres ve yaşam tarzı da çok etkili. YKS’ye hazırlanıyorsun, belli ki biraz stresli bir dönemdesin. Strese bağlı saç dökülmesi yaygın bir durum; düzenli uyku ve dengeli beslenmeye özellikle dikkat etmelisin.
Saçlarının dökülmesi konusunda dermatoloğa başvurman en doğru adım olur. Hem dökülmenin temel nedenini öğrenir hem de doğru tedavi önerisi alırsın. Bu süreçte saç derisi sağlığına odaklanmalısın, nem dengesini koruyacak ürünler tercih ederek saç maskeleri ile destekleyebilirsin. Erkekler için özel formüle edilmiş şampuanlar da yardımcı olabilir. Unutma, saç dökülmesi bir süreçtir ve sabırla doğru yolu bulabilirsin! 💆♂️✨