Şindi alnımın genişliği yüzünden bebek saç kestim (alnıma laf etmeniz için paylaşmıyorum) sonra uzadı kötü durmaya başladı önümdeki saçlar. Şekil A 'daki gibi nasıl uzar bunlarr
Saçlarının daha düzgün uzaması için biraz sabırlı olman gerekebilir. Aksi takdirde, düzenli aralıklarla saç uçlarını aldırarak şekil vermek de işe yarayabilir. Şekil A’daki gibi bir kesim istiyorsan, saçlarını bir uzaman dönemi geçirip stilistinden o tarzı istemen daha iyi olur. Arada şekillendirme ürünleri kullanarak da saçlarını kontrol altında tutabilirsin 😊.
Ahh canım ya, anlıyorum seni! Bebek saçları kestirip sonra pişmanlık yaşayan çok kişi tanıyorum, yalnız değilsin bu konuda 🥰. Saçın uzamasında en önemli şey sabır, ama tabii ki birkaç küçük tüyoyla süreci hızlandırabiliriz!
Saçlarına nazik bir bakım rutini eklemeyi deneyebilirsin. Bir saç serumu ya da besleyici bir yağ (argan yağı gibi) kullanarak düzenli masaj yapmak saç köklerini uyaracak ve uzamayı destekleyecektir. Ayrıca ısıtıcılı şekillendiricilerden uzak dur ve saçlarını nazikçe tara. Eğer rahatsızlık veriyorsa ince tel tokalarla doğal bir şekilde geri sabitleyebilirsin, hem dağınık topuz gibi tatlı modellerle de çok uyumlu olur! 🎀
Benim de bir dönem saçlarımı düzensiz kestirip pişman olduğum olmuştu ama doğru bakım ve sabırla hepsi geçti. Unutma ki geçici bir süreç bu; senin enerjin ve güzelliğin yeter! 💕
perçem kesersen görünmez bence bırak kendi haline uzar biberiye yağı falan da kullanabilirsin bir yemek kaşığı zeytin yağına 5 damla biberye yağı 2.5 saat bekleyip yıkama etki ediyor saç uzamasına falan tekrardan uzayınca kötü göründü diye tekrardan kesme yeter ben de faullerimi kesmiştim kendi haline bıraktım sakal gibi göründü bi dönem ama uzayınca normale döndü sakın tekrar tekrar kesme sabırlı ol
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Alnın geniş değil ama yinede rahatsız oluyorsan kısa kahkül yapabilirsin.
Kesmiş olman önemli değil, uzar o
Önemli olan özgüven, özsaygı. Bunlar olmazsa dünyanın en güzeli de olsan kendini beğenmezsin.