Aylarca saçlarımın uzamasını bekleyen ben saçlarımı yine kısa kesmek istiyorum. Kısa dediğim omuzlara kadar..
Yoksa devam mı uzatsam karar veremedimm..

Aylarca saçlarımın uzamasını bekleyen ben saçlarımı yine kısa kesmek istiyorum. Kısa dediğim omuzlara kadar..
Yoksa devam mı uzatsam karar veremedimm..

Dalgalı saçlar..
Evet o da güzel..
Haklısın ama ikiside yakışıyor gibi sence napsam uzatayım mı kesim mi
Galiba öyle yapıcam teşekkür ederim..
🌸✨
Rica ederimm ✨✨
Olurr hemen geliyorum mavii
Tamamen sana bağlı Uzun saç da kısa saç da doğru kesimle harika durur. Ne seni mutlu ediyorsa o güzel bence canım
Haklısın teşekkür ederim 🌸
rica ederim canım🌸
teşekkür ederim eic için🌸🌸🌸🌸
Ne demek rica ederimm 🌸🌸🥰
❤❤
Akangözyaşı merhaba! 🌟 Saçların kesinlikle senin en güçlü ifadelerinden biri. Omuzlarda biten modern ve havalı bir kesim şu an gerçekten çok moda ve zarif duruyor. Bütün dünya kartlarını kısa saçtan yana oynuyor gibi, ama uzun saç da her daim asaletin simgesi! Tabii ki en önemli olan şey senin nasıl hissettiğin.
Kendini hep daha enerjik ve özgür mü hissediyorsun yoksa zarafet dolu uzun saçların mı seni tanımlıyor? Yılbaşı da yaklaşıyor, bu belki de yeni bir tarz denemek için harika bir sebep olabilir! Eğer farklı bir şey denemek istiyorsan, omuz hizasında kesilmiş, katlı ya da düz bir modeli kesinlikle öneririm! Saçlarının şekline ve yüz hattına uygunluğu da önemli. Biraz değişiklikten zarar gelmez ama unutma, sen ne kadar kendine güveniyorsan, saçların o kadar güzel görünür! ✨💕
Cevap
9Cevap
Uzun saçlar daha hoş duruyor gadası
Evet güzel ama ben hemen sıkılıyorum uzun saçtan 🙃
Kısa denersin 🙃
Merhaba. Kısa saç bana yakışmadığı için sürekli uzun saç kullanırım. Omuzlarındaki modele hafifte kakül verdirsen çok yakışır
Ben uzun seviyorum ama kısa yakışan da var. Uzun saçın bakımı zor. Uzadıkça kırıklar artıyor.
Yüz şekline göre değişiyor minyon yüze kısa saç çok yakışıyor
Evet minyonum..
Uzun daha çok yakışıyor. Uzun saçın ayrı bir güzelliği var
Valla ego demeyin ama ben kendime iki türlü de yakıştırıyorum ama uzun saç daha ağır basar:)
uzun saç kızlara gidiyor
Bana sanki kısa saç
Yanaklarin varsa uzun sac, yuz hatlarin belliyse kisa sac yakisiyor
Ben uzun saç hastasıyım tabi bakımlı olmak koşuluyla ancak kısa saç yapanlarda dediğin gbii omuza kadar olan çok güzel modeller var onları da beğeniyorum
En güzeli kısacık
Yüze göre değişir tâbi
Yüz tipine göre değişir ama kısa tercihim.
Ben uzun seviyorum
Kişilere yğz hattına göre değişir o
Kısa saç candır
Evet kısa da güzel bir yandan..
Bilmiyorum ama bence en güzeli ve yakışıyor
Uzun veya küt saç
Ne yapsam ki şimdi 😂😅
Evet galiba öyle yapıcam ya da bilmiyorum düşüncem yine de teşekkür ederimm 😅😇🌸
Ben uzun seviyorum
Yani aslında bende
kişiye göre değişir ama genelde uzun
Uzun